sr | en

Dubai

Dubai

*Napomena: U cenu nisu uračunati troškovi vize i transfera. U zavisnosti od želje putnika, organizaciju ovih usluga može vršiti i agencija.

Preuzmi katalog

travel boutique travel boutique travel boutique

One&Only The Palm ******

One&Only The Palm resort se nalazi direktno na 450m dugačkom privatnom delu plaže poznatog veštačkog ostrva ,,Palm Jumeirah‘‘ na obali Dubaia. Do hotela se stiže kopnenim putem ili čamcem, a centar grada je udaljen 30 km i aerodrom Dubaina je udaljen na oko 35 km. Ovo je luksuzan butik-hotel u andaluzijskom i mavarskom stilu, sa najmodernijim komforom i fantastičnim pogledom. Kompleks je okružen parkom i sastoji se od glavne zgrade i šest dvospratnih vila u mediteranskom stilu. Ovaj resort nudi tri restorana među kojima je stilski ,,Marina Restaurant‘‘, a nudi još i lobi-lounge i prostrani bazen. 

travel boutique travel boutique travel boutique

Burj Al Arab ******

Burj Al Arab je arhitektonski jedinstven hotel izgrađen na veštačkom poluostrvu 280m od obale ispred Jumeirah Beach hotela. Od centra grada je udaljen oko 20 km,a od aerodroma je na oko 25 km. Izgrađen je u obliku jedra arapskog tradicionalnog show broda, svojim gostima nudi luksuznu kombinaciju arapskog gostoprimstva i moderne tehnologije. Ovo je jedan od najviših hotela na svetu visine 321m. U njemu se nalaze i ogromni akvarijumi koji su bogati ribama iz celog sveta. Sa kulinarske strane ovaj hotel nudi vrhunsku klasu arapske, mediteranske, evropske i internacionalne kuhinje. Možete večerati i u ekskluzivnom restoranu sa morskim specijalitetima ,,Al Mahara‘‘ do kojeg se stiže simulacijom podmornice. Postoje i tri bara, prodavnice prve klase itd.

travel boutique travel boutique travel boutique

Al Maha Desert Resort & Spa ******

Al Maha Desert Resort & Spa se nalazi u sred jedinstvenog pustinjskog krajolika Dubaia, samo na oko 50 km od centra grada, a ipak udaljen od bilo kakve guzve multikulturne metropole. Aerodrom Dubai je na oko 50 km. Ovaj luksuzan kompleks suitova se sastoji od glavnog objekta u kojem se nalaze restoran ,,Al Diwaan‘‘, arapski bar, biblioteka, suvenirnica i bazena sa terasom za sunčanje, đakuzija, saune i hamama. Sve prostorije resorta su sa stilom opremljene i ukrašene antikvitetima. Uživajte u apsolutnoj privatnosti i doživite nezaboravan boravak u ovom neobičnom pustinjskom resortu gde imate mogućnost posmatranja životinja i učestvovanja u pustinjskom safariju.