Dubai putovanje - Aranžmani za letovanje 2017 | Travel Boutique

Dubai

Ukoliko nijedna od navedenih kombinacija nije po vašoj meri,
javite nam se da zajedno napravimo Vašu kombinaciju!
Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, hotele, uslugu…

dubai

Primer individualnog aranžmana po osobi

Economy

695€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Fly Dubai / Economy

Hoteli:

Golden Sands 3*
7 noćenja sa doručkom

Comfort

1.205€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Fly Dubai / Economy

Hoteli:

Sofitel Jumeirah Beach 5*
7 noćenja sa doručkom

Premium

3.253€

po osobi
sa svim taksama

Avio karta:

Fly Dubai / Business

Hoteli:

One & Only Royal Mirage 6*
7 noćenja sa doručkom

Ukoliko ste zainteresovani za neki od primera iz naše ponude, ili pak želite da u okviru aranžmana odaberete neki drugi period, hotel ili uslugu pošaljite nam upit.

*Napomena: U cenu nisu uračunati troškovi vize i transfera. U zavisnosti od želje putnika, organizaciju ovih usluga može vršiti i agencija.


katalog2016

 


  • Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
  • Jezik – arapski, engleski
  • Viza – potrebna, aplicira se u ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Uz kupljenu avio kartu (Fly Dubai ili Etihad) možemo posredovati u dobijanju vize.
  • Vakcina – nije potrebna
  • Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija

Dubai predstavlja jedan od sedam emirata koji se nalazi na obali Persijskog zaliva i smešten je na delu gde se susreću Evropa, Afrika i Azija. Odlikuje se tropskom klimom i pravi je raj za turiste tokom cele godine. Prvobitna delatnost stanovnika je bio ribolov i lov na školjke, a pronalaskom nafte postaju svetski proizvođači poznati širom sveta. Dubai  vremenom razvija turizam i danas je ovo poznata destinacija za putovanje sa preko 10 miliona posetilaca godišnje.

Dubai je pravi spoj istorijskog i modernog dela. Prošetajte starim delom Dubai-a i osetite mirise začina u na pijaci Dubai Spice Souk, zatim ukoliko ste ljubitelji zlata tu je Zlatni suk (Dubai Gold Souk) poznat po velikom izboru nakita. U Dubai-u možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsedati u hotelu Burj Al Arab 7* – jedini hotel na svetu koji je kategorisan sa 7*. Pored svega toga, možete otići do zatvorenog skijališta, probati snoubording na peščanim dinama, otići na safari u pustinju i ukoliko ste ljubitelji šopinga, ovo je pravi mali raj za Vas.

Dubai je idealan za sve tipove turista, a veliki broj hotela može zadovoljiti kriterijume svakog gosta. Prepustite se istinskom uživanju. Izaberite neki od naših aranžmana za letovanje u Dubaiju i posetite ovaj prelepi grad!

 

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti