Medhufushi Island Resort - TRAVEL BOUTIQUE

Medhufushi Island Resort 5*

Položaj: Ostrvo Medhufushi (1km dugačko i 200 m široko) se nalazi u Meemu atolu. Aerodrom Male je udaljen 130 km, oko 40 minuta leta hidroavionom.

Hotel: Omiljeni resort, prelepo ušuškan u bujnoj vegetaciji. Kompleks raspolaže glavnim restoranom „Malaafay“, bazenom sa barom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i peškirima i na plaži, radnjom, bibliotekom, internetom WLAN (uz doplatu) kao i „Vilu“ barom i restoranom „ Alfresco“.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak i večeru se služi u glavnom restoranu. Pri rezervisanom punom pansionu ili All inclusive dodatno je uključen švedski sto za ručak u glavnom restoranu. A-la-carte uz doplatu. Ostale usluge koje su uključene u All inclusive uslugu pročitati u tabeli. Obavezna je svečana večera 24.12. i 31.12.

Sobe: 120 vila
Beach Villa: oko 65m² (58),samostalne, komforne vile, nalaze se direktno na plaži,međusobno udaljene oko 2m. Poseduju poluotvoreno kupatilo sa spoljnim tušem, WC, fen, bade mantil, TV LCD, radio/CD-plejer, telefon, klima, ventilator, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa drvenom stolicom- ljuljaškom, internet WLAN (uz doplatu).
Duplex Beach Villa: oko 65 m² (7), u bungalovima u nizu na plaži, sa po dve smeštajne jedinice sa zajedničkom terasom, idealno za više osoba koji putuju zajedno ili za porodice (kod OUXH).
Water Villa: oko 60 m² (44), kao Beach Villa opremljene-dodatno sa kadom, postavljene su na stubovima direktno u laguni, direktan prilaz moru.
Beach Villa Suite: oko 178m² (od toga 42m² spolja) (8), sastoje se od dve Beach Ville povezane verandom, sa dodatnom mogućnošću za sedenje i dodatno sa kadom.

Zabava: uključeno: više puta nedeljno večernja animacija.

Sport & Fitness: Uračunato: Fitnes centar, odbojka na plaži,stoni tenis, bilijar, pikado. Uz doplatu: banana čamac, kajak, surfing, kitesurfing, wakeboarding, skijanje na vodi, pecanje na pučini, jedrenje katamaranom.

Ronjenje
Spoljni greben ovog resorta je prvoklasno mesto za ronjenje. Nalazi se na oko 600-700 m od obale. 6x nedeljno organizuju se besplatni snorkling izleti. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Medhurfushi.

Beauty & Wellness
U prelepom Over-Water Spa centru uz posebnu atmosferu može se uživati u raznolikim tretmanima. Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje .

More Inclusive
• DERTOUR-ovi gosti Water vili dobijaju po dolasku 1 flašu šampanjca i tanjir sa voćem.
• Gosti koji imaju rođendan u toku boravka dobijaju rođendansku tortu. Molimo, naznačiti u rezervaciji.
• Gosti koji su već bili u ovom resortu dobijaju po dolasku 1 korpu sa voćem, 1 flašu vina, kao i posebnu večeru. Molimo najaviti pri rezervaciji.

Venčanja i Honeymoon
Za detaljne informacije i cene paketa Medhufushi Island Resort obratiti se agenciji.
Honeymoon Special
Mladenci ostvaruju popust od oko 30% na cenu hotelske usluge za mladu. U hotelu dobijaju 1 flašu vina i 1 korpu sa voćem, kao i 20-minutnu masažu po osobi/po boravku. Za rezervaciju ovih usluga koristiti sledeće kodove DURH (Beach Villa), DUMH (Water Villa). Popust je moguće ostvariti do 12 meseci nakon venčanja, može se kombinovati sa Firstminute popustom, ne važi u terminu 24.12.-05.01.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti