The H Resort Beau Vallon Beach - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

The H Resort Beau Vallon Beach 5*

Položaj: direktno na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Victoria nalazi se oko 5km udaljen. Aerodrom Mahe udaljen oko 15 km. U blizini se nalaze se više malih prodavnica i restorana.

Hotel: novoizgrađeni resort, otvoren leta 2015 godine, sa predivnim okruženjem i mogućnostima za uzbudljiv odmor. Sardžaj hotela čine 7 restorana, koji nude kulinarsku raznovrsnost: glavni restoran „Vasco’s“ sa mediteranskim šarmom i internacionalnim jelima, restoran na bazenu „Ripples“,restoran Eden na plaži služi sveže plodove mora, Traders Vics restoran, gde se može pronaći najbolja tajlandska kuhinja, kao i restoran japanske kuhinje Seyshima. Pored restorana 1502 u kome gosti uživaju u laganim jelima, užinama i koktelima, restoran Tete a Tete pruža parovima mogućnost romantične večere na plaži. Bazen kao središte lepo uređenog vrta, internet konekcija WLAN dostupna u celom objektu bez dodatnih troškova.

Ishrana: bogat meni za doručak u formi švedskog stola u glavnom restoranu Vascos uključeno u cenu. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uveče švedski sto u restoranu Vascos uključeno u cenu. Za uslugu pun pansion ručak uključen u restoranu Vascos. U A la Carte restoranima se povremeno uz dodatni trošak može rezervisati jedan od obroka vezanih za uslugu polupansion ili pun pansion.

Sobe: 100
Junior Suite: oko 54m² (46), suitovi u lepom dizajnu i kvalitetno uređenom interijeru. Svi suitovi imaju kupatilo sa kadom, WC, fen, TV, telefon, klima, aparat za čaj i kafu, minibar, sef, besplatan internet WLAN, veliki namešten balkon, pogled na vrt.
Garden Junior Suite: oko 54m² (38), kao Junior Suite, sa terasom.
Beach Villa: oko 150m² (14), kao Junior Suite, znatno većeg prostora od ostalih tipova soba, raspolažu dodatno sa aparatom za espreso, velika terasa sa privatnim bazenom i paviljon, direktan izlaz na plažu.

Sport i fitnes: Uključeno: snorkling, kajak, wakeboard, tenis, stoni tenis, gimnastika u vodi, joga, meditacija. Uz doplatu: ronjenje, sportovi na vodi od lokalnog pružaoca usluge na Beau Vallon plaži.

Deca: Klub za decu: svakodnevno otvoren, pruža različite aktivnosti za decu od 3 do 11 godina.

Beauty and Wellness: Ekskluzivan Sesel Spa pruža mogućnost potpunog opuštanja i uživanja sa različitim tretmanima lepote.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti