Terme Laško Slovenija: ponuda | Agencija Travel Boutique

Terme Laško

Terme Laško u Sloveniji su poznate po svojim termalnim izvorima još od davnina. Danas Terme Laško predstavljaju savremeni centar zdravstvenog turizma pod nazivom Thermana Laško u cijem se sastavu nalazi wellness centar sa najmodernijim spa, sauna i termalnim bazenima. Prirodno bogatsko Termi Laško je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C.

Sa svojim pažljivo kreiranim programima Terme Laško idealan su izbor za odmor, beg od stresa i svakodnevnog tempa života. U njima možete da uživate u razlicitim tretmanima, a na raspolaganju su i fitness centar, dijagnosticki i fizioterapeutski centar. Terme Laško su specijalizovane za povrede motorickog sistema, reumatizam, mišicne i nervne bolesti kao i za rehabilitaciju posle infarkta. Terapije koje se ovde primenjuju su – balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, terapija magnetnog polja sa laserom, termo terapija, hiperbaricna terapija i sve vrste masaža.

Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, u Termama Laško se možete rekreirati na dobro oznacenim biciklistickim i pešackim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov, ili uz poslepodnevnu rekreaciju na velikom broju zatvorenih i otvorenih bazena sa dakuzijima.

Hotel Welness Park Laško 4*

Hotel Wellness park Laško je smešten uz samu reku Savinju. Ovaj novi „wellness“ hotel odlikuje najsavremeniji SPA centar u ovom delu Evrope. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada, WC), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, internet priključak i sef. Hotel ima bar, a u restoranu se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje.

U wellness centru hotela Wellness Park Laško susrešćete se sa jedinstvenom ponudom programa. Najnoviji rituali inspirisani tradicionalnom negom orjentalne kulture bazirani su na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka. 

Ayurvedske masaže, tajlandske masaže, Comfort Zone rituali, nega lica, tela, obloge i maske poznatih vrhunskih kozmetičkih linija. Jedinstvena tehnika izvođenja Hot stone terapije, kliničke aroma-terapije, havajske lomi-lomi masaže i shiatsu masaže. Tematski osmišljene kupke s romantičnom svetlošću – gde možete sami ili sa partnerom boraviti u trenucima opuštanja. Fitness centar s najsavremenijim Technologym spravama.

Termalni centar nudi 2200 m2 vodenih površina unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termalnom vodom temperature 30–34°C. Veličanstvena staklena kupola ima bazen sa talasima, tri whirlpoola iznad bazena, Kneippov put, dečije bazene, rekreacijski bazen, brzu reku i tobogan. 

Sauna centar čini šest savremeno opremljenih sauna: infracrvena, laconium, sanarium kao i klasična finska i parna sauna.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti

50