Terme Olimia Slovenija | Agencija Travel Boutique Beograd

Terme Olimia

Legende govore da su u blizini Podčetrtka topli vodeni vrtlozi još pre četiri veka privlačili posetioce. Od prvog drvenog bazena do danas Terme Olimia su samo promenile svoj izgled, a suština i srž je ostala – termalna voda sa svojim blagotvornim karakteristikama. Terme Olimia se nalaze uz samu reku Sutlu, na samoj granici sa Hrvatskom. Prirodno bogatstvo je lekovita termalna voda temperature 30–37°C. Njena lekovita svojstva su najizraženija u kombinacijama sa tretmanima hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstvenim uslugama. Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centri“ Termalija i Orhidelia sa vodenim površinama i velikim izborom razlicitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna, predstavljaju vrhunsku atrakciju. Pogledajte video i uverite se i  sami. 

Hotel Sotelia 4* superior

Opušteno, osvežavajuce i harmonicno u srcu prirode. Vaš odmor na sasvim drugaciji nacin. Wellness hotel Sotelia u Termama Olimia je neobičan hotel, kakav nećete naći u bližoj i daljoj okolini. Njegova posebnost je uska povezanost sa prirodom. Njegov položaj, njegova razgibana struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine kreiraju osecaj uskladene povezanosti sa prirodom iz okoline.

Kapacitet Wellness hotela Sotelia: 135 dvokrevetnih soba, 4 apartmana, 6 suita.

Opremljenost: kupatilo sa tušem ili kadom, WC, TV Sat, radio, telefon, mini bar, sef, bademantil, klima uredaj, prikljucak za internet, internet na TV, balkon, sobe sa povezanim vratima.

Wellness hotel Sotelia nudi još: pansionski restoran Basilicum sa terasom sa 300 mesta i self service bifeom, a la carte restoran Gratiola, bar Barago, vinoteka Virstain, garaža, prodavnica, frizerski salon, deciji mini klub, Wellness centar Spa Armonia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Termalija, Hotelom Breza i Aparthotelom Rosa (nadkriveni hodnik).

 

Hotel Breza 4*

Hotel Breza je idealan za porodičan i opuštajući boravak. U sklopu hotela je Zdravstveni centar Olimia koji nudi širok spektar tradicionalnih programa kako biste poboljšali kvalitet svog zdravlja. U hotelu Breza se još nalaze i glavni restoran sa 240 mesta za sedenje, koktel bar, frizerski salon, tv studio, prodavnica suvenira, teretana. Hotel Breza je povezan podzemnim prolazom sa Wellness centrom Termalija, Wellnes centrom Orhidelija, Hotelom Sotelia i Aprthotelom Rosa.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti

70