Ana Petrović dobitnik priznanja „Mladi menadžer godine“

15.12.2015

AnaPetrovicDodelaNagradaDirektorka kompanije „Travel Boutique“ Ana Petrović sinoć je na Gala večeri u hotelu Hayatt Regency dobila treću nagradu u kategoriji „Mladi menadžer godine“ (do 35 godina).

Na istom mestu, u ekskluzivnom ali opuštenom ambijentu, našli su se predstavnici biznisa, države i kompanija. Među zvanicama bili su biznismeni Miodrag Kostić, Goran Pitić, Vladan Živanović, Stanka Čurović, Srđan Šaper i mnogi drugi, a kao predstavnici državnih institucija Kori Udovički i Željko Sertić.

Skup je otvorio specijalni gost Željko Sertić, ministar privrede Srbije i tom prilikom čestitao predsedniku SAM-a, Milanu Petroviću i svima koji učestvuju u realizaciji ovog projekta na uspehu.

Četvrtu godinu zaredom Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizuje Gala veče povodom dodele „SAM GODIŠNJE NAGRADE 2015“ sa ciljem unapređenja  poslovnog okruženja za menadžere, dalje profesionalizacije menadžerske struke kao i afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, kao i za bolji život svih građana u celini.

Priznanja za kategoriju „Mladi menadžer godine“ osvojili su Miloš Perović, direktor kompanije „Termovent“, Dušan Basalo, jedan od osnivača kompanije „Atria Group“ i Ana Petrović, direktorka agencije „Travel Boutique“, kao jedina dama. Nagradu je uručio Živorad Vasić, direktor hotela „Crowne Plaza“ i prošlogodišnji dobitnik priznanja „Menadžer godine“.

Uslovi koji su dobitnici priznanja morali imati da bi ispunili kriterijume za dobijanje nagrade su: kreativnost i inovativnost, vizionarstvo, razvoj i vođenje tima, kao i da iza sebe imaju dobre poslovne poduhvate, odnosno ostvarene rezultate.

SAM-grupnaslika

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.