Golden Tulip Downtown Abu Dhabi 4*

Položaj: Hotel se nalazi u centru grada Abu Dabija. Udaljenost od međunarodnog aerodroma Abu Dabija do hotela iznosi 37 km i oko 35 minuta vožnje.

Hotel: Smešten u savršenom centralnom mestu, hotel nudi opuštajući i prostran smeštaj za porodice, rukovoditelje i odmor. Sastoji se od dobro opremljenih soba, celodnevnog restorana za ručavanje, dnevnog boravka, sale za sastanke i događanja i wellness objekata u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i sadržajima.

Sobe: 156 
Standard Room – City View: oko 26 m2 , standardna dvokrevetna soba sa bračnim krevetom. Nudi klima uređaj, besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, aparat za kafu/čaj i pogled na grad. Kupatilo sadrži kadu i kompletan toaletni pribor.
Studio – Garden View: oko 29 m2, kao Standard Room – City View soba sa čajnom kuhinjom.
Junior Suite – City View: oko 50 m2, kao Standard Room – City View sa tuš kabinom.
Deluxe Suite – City View: oko 40 m2, apartman tipa „suite“ ima balkon i gleda na grad. Nudi besplatan bežični internet, dnevnu sobu sa TV-om, klima uređaj, mini-bar, čajnu kuhinju, aparat za kafu. Kupatilo sadrži kadu, tuš i besplatan toaletni pribor.
Diplomatic Suite – City View: oko 57 m2, standardna dvokrevetna soba sa bračnim krevetom. Nudi klima-uređaj, mali prostor za sedenje, besplatan bežični internet, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, električno kuvalo i pogled na grad. Kupatilo sadrži kadu i kompletan toaletni pribor.

Ishrana:  Izaberite između svečane večere u restoranu Symphony i laganog osveženja u Ristretto. Golden Tulip Downtown Abu Dhabi hotel kombinuje dobru lokaciju i dobru hranu kako bi vam pružio savršeno iskustvo.

Health Club: Posetite fitnes centar, gde možete umiriti um, telo i dušu. Ili odvojite vreme za sebe tako što ćete se opustiti uz bazen.

Wellness and Spa: Spa se otvara se u 10 sati i zatvara se u ponoć svakodnevno. Wellness spa centar Orchid Palace ima 12 soba za tretman, uključujući sobu sa bračnim parom koja ima ugrađeni tuš i prostor za masažu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.