Shangri-La Hotel – Qaryat Al Beri – Abu Dhabi 6*

Položaj: na Abu Dhabi Creek-u, na dva odvojena dela peščane plaže (ukupne dužine 1km), oko 20km od centra grada i Corniche Road-a, 15 km od aerodroma Abu Dhabi. Svakodnevno hotelski autobus vozi do popularnih šoping centara i znamenitosti.

Hotel: luksuzni hotelski kompleks u tipičnom arapskom stilu, uređen sa mnogo pažnje prema detaljima. Hotel je deo kompleksa na 8,5 ha čijom sredinom u dužini od 750 metara prolazi vodeni put, po kojem saobaćaju takozvani „abrasi“ (brodski taxi), kojima možete doći sa jednog na drugi deo kompleksa. Hotel ima 5 odličnih restorana sa specijalitetima iz svih krajeva sveta. U restoranu „Schang Palace“ serviraju se jela tradicionalne kineske kuhinje, npr. Dim Sum, specijaliteti iz Vijetnama serviraju se u restoranu „Hoi An“, a mediteranska hrana u restoranu „Pearls and Caviar“. 3 velika bazena, kao i 3 dečija bazena, ležaljke i suncobrani na plaži. Hotel nudi i elegantni „Al Hanah“ bar, lobby bar, bar na bazenu, saunu, đakuzi, internet WLAN (uračunat). Kupovinu možete obaviti u „Souk“-u, sa brojnim malim prodavnicama u blizini hotela, a do kojih se dolazi „abrasom“.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uključen. Kod rezervacije polupansiona večera u formi švedskog stola u restoranu „Sofra bld“.

Sobe: 213
Deluxe: oko 45m², luksuzno nameštene, sa kupatilom/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, sobne papuče, TV, DVD player, telefon, internet WLAN, pegla, klima, aparat za čaj i kafu, mini bar, sef, balkon ili terasa sa pogledom na vrt.
Premier: oko 67m², kao Deluxe, samo prostranija. Horizon
Club Deluxe Room: oko 45m², kao Deluxe, na 5.-7. spratu. Uračunate Horizon Club usluge: check-in i check-out u sobi, doručak u Club Lounge-u ili u restoranu, tokom dana snackovi, odabrana bezalkoholna pića, popodnevni čaj (15-17h), kanapei i kokteli (18- 20h), WLAN i kasni check-out do 18h, prema raspoloživosti. U Club Lounge nije dozvoljen pristup deci.
Executive Suite: oko 90m², kao Deluxe, sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom, balkon sa pogledom na Abu Dhabi Creek. Dodatne usluge kao kod Horizon Club Deluxe Room.

Sport & Fitness: uključeno: fitness fentar.

Beauty & Wellness: Na raspolaganju vam je luksuzni „Chi Spa“, sa 11 prostorija za tretmane. Opustite dušu i telo uz tretmane iz azijskog regiona ili uz jogu (sve uz doplatu).

Extra: Polupansion Special: polupansion uključen za rezervacije do 31.12. u periodu 1.1.- 30.4. (ne kombinuje se sa First Minute popustima)
Svakodnevno mineralna voda u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.