Sofitel Abu Dhabi Corniche 5*

Položaj: na Corniche Road-u, direktno na obali Abu Dabia, sa pogledom na Persijski zaliv i Dhow luku. Aerodrom Abu Dabi udaljen oko 35km. Svakodnevno hoteliki autobus do čuvenog Yas Waterworld vodenog parka i do tematskog parka Ferrari World.

Hotel: moderan, inspirisan francuskim Art Deco stilom, sa izborom od 3 restorana.Tajlandska jela možete probati u restoranu „Silk&Spice“, riblje specijalitete i plodove mora u „La Mer Seafood“, sa pogledom na more, a tu je i restoran „Corniche“ sa internacionalnom kuhinjom i tri kuhinje „uživo“. U „Le cafe Lobby Lounge“, „Jazz’n Fizz Bar“, kao i baru pored bazena možete se osvežiti svežim pićima i snackovima. Na krovnoj terasi na 8. spratu nalazi se bazen, a za opuštanje i odmor stoje vam na raspolaganju „So Spa“ sa saunom, parnim kupatilom i whirlpool-om, kao i velikom ponudom masaža (uz doplatu). Pored toga u hotelu postoji i frizer, kao i WLAN internet (uračunat).

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uključen. Kod rezervacije polupansiona večera u formi švedskog stola u restoranu „Corniche“. Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sobe: 282
Superor Room: oko 42m², moderne, stilski nameštene, sa kupatilom/WC, odvojeni tuš, fen, bademantil, sobne papuče,TV, telefon, radio, WLAN uračunat, klima, aparat za kafu/čaj, minibar, sef, balkon sa pogledom na Abu Dhabi Corniche ili na grad.
Luxury Room: oko 42m², kao Superior Room, sa pogledom na more.

Sport & Fitness: uključeno: fitness centar

Beauty and Wellness: Za opuštanje i relaksaciju pobrinuće se So Spa, sauna, parno kupatilo, đakuzi i raznovrsna ponuda masaža (sve uz doplatu).

Extra: Transfer do javne plaže na Corniche (ulaz besplatan). Paket za plažu sa peškirom za plažu i flašom vode po osobi/dnevno. Svakodnevno mineralna voda u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.