Yas Viceroy 5*

Položaj: Hotel je integrisan sa trkačkom stazom Formule 1 na Yas Island-u, direktno u Yas Marini. U neposrednoj blizini „Yas Links“ golf terena, parka „Ferrari World“ i aqua parka „Yas Waterworld“. Udaljen 25km od Abu Dhabi Corniche Road-a. Aerodrom Abu Dabi udaljen oko 10 km.

Hotel: impresivan, moderno dizajniran hotel. „Yas Island Marina Circuit“ se pruža duž sredine kompleksa, a najbolji pogled pruža se iz „Rush Bar“-a. Dva dela zgrade su povezana sa 5.100 staklenih panela, koji formiraju krov hotela. Ova impresivna konstrukcija zapravo simbolizuje ribarsku mrežu koja se preko mora baca u vodu i na taj način veže modernu arhitekturu sa tradicijom Abu Dabia. Kulinarska ponuda hotela zadovoljiće ukuse svih posetilaca. Japanske specijalitete možete oprobati u „Kazu“, indijske u „Angar“, italijanske u „Amici“, azijske u „Noodle Box“, a lokalna jela u „Atayeb“ restoranu. U hotelu se nalazi i veliki bazen sa odvojenim dečijim bazenom i pool barom. „Skylight Lounge“, bar na krovu hotela, café u lobiju i „Spa“ sa 9 prostorija za tretmane, saunom i parnim kupatilom (sve uz doplatu) upotpunjuju ponudu hotela.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uključen. Kod rezervacije polupansiona ručak ili večera u formi švedskog stola u restoranu “Origins“.

Sobe: 499
Marina Room: oko 54 m², moderne, stilski uređene, zaobljenih formi, sa belim tonovima. Kupatilo/WC, odvojeni tuš, bade mantil, sobne papuče, TV, WLAN internet, mini bar i sef, aparat za kafu/čaj, sa pogledom na marinu.
Deluxe Room: kao Marina Room, ipak bolji položaj sobe.

Sport & Fitness: uključeno: fitness centar

Extra: Besplatno korišćenje Yas Beach Cluba (transfer uključen). Svakodnevno mineralna voda u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.