NUSA DUA Grand Hyatt Bali 5*

Položaj: Smešten na dugačkoj plaži Nusa Dua. Do malog šoping mola „Bali Collection“ može se doći peške. Aerodrom: Denpasar, oko 12 km.

Hotel: Prostran kompleks sa mnoštvom jezeraca, fontana i vodopada pravljen je po ugledu na balinežansko selo. Posebnu atrakciju predstavlja noćna pijaca sa svežim gotovim jelima i svakodnevnim plesnim performansima. Za kulinarski užitak zaduženo je 5 restorana i 3 bara, a za rashlađivanje 5 bazena. Ležaljke i suncobrani su dostupni i na plaži i na bazenu. Wi-Fi u celom kompleksu.

Sobe: 636
Grand: oko 49 m², kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, bade mantil/papuče, TV, telefon, Wi-Fi, pegla, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasa, pogled na vrt.
Ocean View: oko 49 m², opremljenost kao Grand, sa pogledom na more.
Grand Club Garden: oko 49 m², opremljenost kao Grand uključujući Club usluge: slobodan pristup salonu kluba sa zasebnim bazenom. Ovde se služi doručak, kafa/čaj tokom celog dana, kao i akloholna pića i užina od 17-19 h.
Grand Club Deluxe Garden: oko 52 m², opremljenost i Club usluge kao Grand Club Garden, dodatno opremljene sofom.

Ishrana: Kat. RI/RX: američki doručak u „Garden Café“, „Salsa Verde“ ili „Watercourt Restaurant“ uračunat. Kat. RA/RB: kontinentalni doručak u salonu kluba uračunat. Uz polupansion uračunata večera, uz pun pansion dodatno uračunat ručak (oba kao obrok sa 3 ganga). Naručivanje jastoga nije uračunato. Japanski restoran nije na raspolaganju za polupansion i pun pansion.

Sport: Uračunato: stoni tenis, fitnes centar. Uz doplatu: tenis, skvoš, surfovanje, ronjenje, snorkeling.

Wellness: U „Kriya Spa“ očekuje Vas izuzetna spa ponuda (uz doplatu). Uračunato: sauna, parno kupatilo u Bay Club-u.

Medeni mesec: Putnici na medenom mesecu dobijaju dekorisanu sobu i jedan „Honeymoon doručak“ u sobi uz rezervaciju min. 9 uzastopnih noćenja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.