KUTA Poppies Bali 3+*

Položaj: Nalazi se u srcu Kute i u blizini popularnog restorana Poppies. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojni restorani, pabovi, barovi, diskoteke, radnje i robne kuće. Do poznate plaže za surfovanje ima oko 10 minuta hoda.

Opremljenost: Ova oaza u starom centru Kute je već 30 godina internacionalno sastajalište za poznavaoce Balija. Ukupno 20 koliba, natkrivenih sa Alang Alang travom, smešteni su u idiličnu baštu sa hibiskusom, mirišljavim jasminom i frangipaniom. U jednom izolovanom kutku vrta nalazi se bazen sa delom za decu (uključeni su peškiri i ležaljke) i jedan đakuzi između prirodnih stena i nežnih vodopada. Idealno mesto da zaboravite svakodnevnicu i da se opustite su i bare sa ljiljanima. U ponudi su još I restoran, bar, pool bar, TV sala i internet prostorija. Besplatan Wireless internet dostupan je u lobiju, na bazenu i u sobama.

Sobe: Prostrani Cottage-i uređeni su sa puno ukusa i u tipičnom balinežanskom stilu. Nude terasu za doručak, telefon, kablovsku televiziju, DVD uređaj, klima urđaj, ventilator na plafonu, frižider, fen, udobni kutak za sedenje i poluotvoreno kupatilo sa kadom i WC-om.

Ishrana: Doručak je u formi menija u restoranu ili se po želji servira i u sobi.

Extra: Kao naše dodatne pogodnosti dobijate svako jutro čaj i sveže banane kao i novine na engleskom jeziku. Imate i mogućnost da besplatno koristite internet. Gosti na medenom mesecu pri dolasku dobijaju tzv. VIP-voćnu korpu, cveće i flašu vina.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.