LEGIAN Bali Mandira Beach Resort & Spa 4*

Položaj: Samo kroz slabo prometnu ulicu odvojen od peščane plaže. U neposrednoj blizini nalaze se restorani i radnje. Aerodrom je na oko 6 km udaljenosti.

Opremljenost: Veoma održavani hotelski kompleks napravljen je u balinežanskom stilu i nudi bazen sa dečijim delom kao i bazen na krovu sa terasom za sunčanje (ležaljke, peškiri i suncobrani su uključeni). U poluotvorenom restoranu serviraju se azijski i internacionalni specijaliteti, u restoranu „Parasol“ mediteranski specijaliteti a u „Barong Bar & Terrace“ se služe gurmanski sendviči. Šoping arkada, klub za decu, club-lounge i spa centar ispod bazena na krovu zaokružuju bogatu ponudu. Wireless internet je u celom resortu besplatno dostupan.

Sobe: U glavnom objektu i kolibama nalazi se ukupno 191 soba. Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi i opremljene su sa kadom/tušem/ WC-om, fenom, telefonom, sat. TV-om, klimom, mini barom, aparatom za kafu/čaj, sefom i delom sa balkonom/terasom. Deluxe Club sobe raspoređene su po vrtu u prijatnim kolibama sa 4 ili 8 smeštajnih jedinica (dvospratne). Sve sobe su isto opremljene kao i Superior sobe i dodatno imaju DVD uređaj I odvojeni spoljni tuš. Kod rezervacije ove kategorije uključene su sledeće pogodnosti: privatni check-in, piće dobrodošlice, korpa sa voćem u sobi i pristup u Club lounge od 11-19 časova. Ovde se svakodnevno služe novine na engleskom jeziku, sokovi, čaj, kafa i keks od 11-19 časova, popodnevni čaj sa sendvičima od 14-16 časova kao i kokteli, pivo i lokalno vino od 16-17:30 časova. U ponudi je i korišćenje interneta u trajanju od sat vremena bez doplate. Premium Club sobe su isto opremljene kao Superior sobe i nalaze se na gornjim spratovima glavog objekta odakle se pruža pogled na more. Takođe imaju sve pogodnosti kao I Deluxe Club sobe. Private Courtyard Club sobe (4+*) se nalaze u prizemlju glavne zgrade i imaju veliku spavaću sobu sa svim  ugodnostima kao i dodatno kupatilo koje je opremljeno sa kadom i tušem. Gosti ove kategorije takođe mogu da koriste sve pogodnosti kao i gosti Deluxe Club soba. Novo uređene Club vile opremljene su kao i Deluxe Club sobe. Ova kategorija soba nudi dodatno jedan mali bazen. Pored pogodnosti Deluxe Club soba gostima vila na raspolaganju su još i sledeće pogodnosti: privatni check-in u vili, nealkoholna pića iz mini bara se svakodnevno dopunjuju i imaju mogućnost da doručak konzumiraju u svojoj vili.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje dodatno i ručak (meni) ili večeru (švedski sto ili meni). Za All inclusive pogledaj ponudu.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Stoni tenis, ronjenje u bazenu.

Uz doplatu: Spa tretmani sa aromatičnim uljima, masaže i wellness tretmani. Surfing I ronjenje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.