LEGIAN Legian Beach Hotel 4*

Položaj: Razdvojen samo obalskom promenadom (redak saobraćaj) od kilometarske peščane plaže. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, pabovi, barovi i radnje.

Opremljenost: Hotelski kompleks je okružen egzotičnim vrtom i sačinjen je od bungalova (2-3 smeštajne jedinice po bungalovu) i jednog 4-spratnog glavnog objekta, koji se nalazi direktno preko puta Open-Air recepcije (nekoliko soba u glavnom objektu je priklađeno osobama u invalidskim kolicima). Za opuštanje su tu 2 bazena sa dečijim delom, dva whirpool-a, terasa za sunčanje (peškiri i ležaljke su na bazenu uključeni), pool bar, bar i spa centar. Na bazenu su u ponudi i tradicionalne masaže. Picerija i otvoreni restoran sa evropskom, indonežanskom i kineskom kuhinjom kao i različitim večernjim menijom upotpunjuju ponudu. Restoran „Lais“, u blizini plaže, nudi indonežansku kuhinju, bar „Ole Ocean View Patio“ (nije uključen u AI uslugu) nudi veliki izbor pića i snackova. Odavde se pruna predivan pogled na more. Hotel ima povremenu večernju zabavu. Hotelski bus sevis vozi besplatno do sestrinskog hotela Candi Beach Cottage (na upit i po raspoloživosti). Svim gostima je u celom resortu na raspolaganju Internet uz doplatu.

Superior sobe se nalaze u glavnom objektu prijatno su uređene i imaju kupatilo/tuš/WC, telefon, fen, sat. TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasu sa mogućnošću za sedenje. Deluxe Garden bungalov pored istog sadržaja delom imaju dnevni krevet i terasu, delom su nešto veće i dodatno raspolažu sa DVD uređajem. Deluxe Beach bungalov su isto opremljeni kao I Deluxe Garden bungalovi, prostraniji su i nalaze se bliže moru. Deluxe pool bungalovi pored istog sadržaja dodatno raspolažu sa malim bazenom i spoljnim tušem.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključije dodatno i ručak ili večeru. Za All Inclusive uslugu pogledati levo opis ponude.

Uz doplatu: teniski teren sa tvrdom podlogom i reflektorom i teren za skvoš. Spa centar nudi kako medicinske, tako i tradicionalne balinežanske masaže. Ronjenje (na plaži mimo hotelske ponude).

Napomena: Zahvaljujući visokim talasima na moru nudi se mogućnost surfinga.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.