SEMINYAK Hotel Bali Agung Village 3*

Položaj: U mestu Seminyak, jednom od najpoznatijih odmarališta na Baliju, na oko 5 minuta od plaže. U okolini se nalaze nekoliko malih restorana, barova i radnja. U blitini se nalazi mesto Legian. Hotelski autobuski servis prevozi besplatno 2x na dan do oko 5 km udaljenog mesta Kuta.

Opremljenost: Mali kompleks koji je napravljen u tradicionalnom balinežanskom stilu. 8 objekata na sprat (svaka sa po 4 smeštajne jedinice) i 9 malih vila raspoređeno je po prelepom vrtu.hotel raspolaže sa otvorenim lobijem sa besplatnim Wireless internet pristupom, udobnim Open Air restoranom sa pogledom na bazen (peškiri, ležaljke i suncobrani na bazenu su uključeni) i barom.

Sobe: 32 Stadard soba opremljeno je sa tušem, WC-om, telefonom, sat. TV-om, klimom, mini barom i terasom/balkonom. Smeštaj 3 osoba nije moguć. Vile su isto opremljene, veće su i dodatno raspolažu sa aparatom za kafu/čaj i terasom sa malom baštom. Kupatila su takođe veća, napravljena su u atrijum stilu, poluotvoreno I imaju kadu. Doručak se po želji može servirati na terasi.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.