SEMINYAK Grand Balisani Suites 4*

Položaj: Severno od Seminyak-a, na prelepoj Batubelig plaži. Hotel nudi više puta dnevno autobuski servis do oko 8 km udaljeni Kuta (bez povratnog transfera).

Opremljenost: Čarobni kompleks izgrađenje po uzoru balinežanskog sela. Hotel raspolaže sa bazenom (suncobrani, ležaljke i peškiri su uključeni) i restoranom, u kojem možete da uživate u internacionalnim, indonežanskim I kineskim jelima kao i u svežim plodovima mora. U sadržaj kompleksa spada i bar u kojem se služe odlični kokteli. Babysitter servis (uz doplatu), knjižara, drogerija, prodavnica suvenira, servis za pranje veša (uz doplatu), biznis centar i spa zaokružuju bogatu ponudu hotela.

Sobe: Kompleks raspolaže sa ukupno 96 soba koje su sve uređene u modernom balinežanskom stilu. Deluxe sobe sa pogledom na baštu imaju kupatilo/tuš, WC, fen, klima uređaj, telefon, kabl. TV, DVD uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon. Garden Suite ima isti sadržaj, veći je i dodatno raspolaže sa kaučem i odvojenim tušem u kupatilu.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion dodatno ukjučuje ručak ili večeru (set od 3 jela iz menija)

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Bilijar, šah i odbojka na plaži.

Uz doplatu: Spa tretmani.

Extra: Prilikom dolaska dobijate korpu sa voćem kao i 10% popusta na obroke i pića (izuzev mini bara i room servisa), na servis za pranje veša i na masaže. Putnici na Medenom mesecu pri dolasku dobijaju kolač i lepo dekorisanu sobu.

Napomena: Usled visokih talasa pruža se mogoćnost za surfing.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.