SEMINYAK Sense Hotel Seminyak 4*

Položaj: nalazi se u zapadnoj obali Balija, u destinaciji koja se razvija Seminiak, na samo 5 minuta hoda od plaža Oberoi ili Petitenget, dok je Međunarodni aerodrom Ngura Rai udaljen 20 minuta vožnje.

Hotel: Ovaj elegantan hotel je spoj modernog i balinežanskog stila. Zgrada je u obliku slova U i okružuje ga bazen dug 15 m, gde možete uživati u udobnim ležaljkama i sunčati se. U ponudi su sobe uređene u modernom balinežanskom stilu sa balkonom koji nudi pogled na vrt. Na raspolaganju su otvoreni bazen i spa centar. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u celom objektu.

Sobe: 65
Deluxe Balcony: oko 25 m2, sobe imaju osvežavajući pristup modernom dizajnu, sa čistim linijskim dekorom i funkcionalnim nameštajem. Sobe imaju privatni balkon sa pogledom na prekrasan hotelski bazen i terasu za sunčanje, kao i sadržaje koji uključuju TV, besplatnim bežičnim internetom, klima uređaj, sef, mini-bar, aparat za čaj i kafu, izbor bračnog kreveta ili dva odvojena kreveta, i kupatila sa tuš kabinom.
Deluxe Pool Access Room:
oko 27 m2, kao Deluxe Balcony sa direktnim pristupom bazenu.
Honeymoon Suite: oko 41 m2, svetli i prostrani apartmani za medeni mesec dizajnirani su da stvore doživljaj čistog luksuza, ovi ekskluzivni apartmani imaju udoban dnevni boravak i king size krevet. Ostatak sobe je sličan kao Deluxe Balcony.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunati ručak ili večera.

Wellness: Opustite se u različitim tretmanima koje spa & wellness u ovom hotelu nudi (uz doplatu).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.