TANJUNG BENOA Grand Mirage Resort & Thalasso Spa Bali 4*

Položaj: Direktno na peščanoj plaži Tanjung Benoa. U ponudi je redovan i besplatan shuttle servis do „Bali Collection“ u mestu Nusa Dua.

Opremljenost: 4-spratni hotelski kompleks se nalazi u prostranom tropskom vrtu. Hotel raspolaže sa prelepom plažom sa promenadom i velikim bazenskim delom. U sadržaj spadaju i 1 poolbar, 3 restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, „Cool’s i Panorama“ lounge, ponuda kareoka i bilijara, sve uz doplatu, 3x nedeljno balinežanski kulturni šou, 1 dečije igralište i 1 pasaž sa radnjama. Hotelska klinika (radno vreme 9-22 časova) I „Thalasso Spa“ centar sa aquamedic bazenom (uz doplatu) zaokružuju ponudu. U celom kompleksu postoji Wireless internet priključak (uz doplatu).

Sobe: Svih 310 soba su lepo i moderno uređene. Superior sobe imaju kupatilo sa odvojenim tušem/WC-om, fen, jutarnji mantil, telefon, sat. TV, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasu. Deluxe sobe su isto opremljene i nude predivan pogled na vrt i lagunu. Deluxe sobe sa pogledom na more raspolažu sa istim sadržajem i imaju parket na podu. Sobe imaju i LCD TV i bočni pogled na more. Romantik Deluxe sobe imaju istu opremljenost kao i Deluxe Meerblick sobe i sve sobe imaju pogled na more. Suite sa pogledom na more raspolažu sa zasebnim dnevno/spavaćim boravkom i drvenim podom.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključije dodatno i večeru, naizmenično a-la-carte i švedski sto. Kod večere važi „Dine around“, što podrazumeva predjelo, glavno jelo i dezert u jednom od restorana po vašem izboru.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, aerobik, fudbal na plaži, boćanje, povremene kajak ture i kursevi plesa. Kod rezervacije All Inclusive uračunate su sledeće sportske ponude i objekti: svakodnevno od 9-17 časova nemotorizovani sportovi na vodi kao npr. Ocean Surf Bikes, kajak, windsurfing, bilijar, luk i strela, kursevi kuvanja, košarka, tenis I Playstation.

Uz doplatu: 2 teniska terena sa tvrdom podlogom, skijanje na vodi, windsurfing, jet ski, banana čamac, izlet do „ostrva kornjača“, plovidbe sa čamcem sa staklenim dnom, masaže na bazenu ili u Thalasso Spa Bali centru.

Extra: Putnici na medenom mesecu pri dolasku dobijaju korpu sa voćem, cveće i kolač. Kod rezervacija All Inclusive i minimalnom boravku od 12 noći dobijate jedan Thalasso Spa vaučer u vrednosti od 100 USD po osobi, koji možete iskoristiti isključivo u spa centru, kao i slobodan ulaz na „Devdan Show“, balinežanska kulturna predstava. (Vaučer ne može biti isplaćen niti zamenjen!). Takođe možete 4x nedeljno da koristite sledeće usluge: speedboat, banana čamac, jet ski i plovidbu čamcem sa staklenim dnom.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.