Margaritaville Beach Resort Cap Cana 5*

Lokacija: Margaritaville Beach Resort Cap Cana se nalazi u Cap Cani, na dugoj peščanoj plaži Huaniljo. Ova plaža važi za jednu od najočuvanijih plaža ovog dela Dominikane. Punta Kana je udaljena oko 12 km, dok je internacionalni aerodrom u Punta Kani udaljen 20 km.


Margaritaville Beach Resort Cap Cana bazen

Hotel: Svako ko odsedne u ovom rezortu može uživati u vrhunskom odmoru na Karibima, na Dominikani. Ovaj hotel ima deo koji je namenjen samo odraslima, tako da garantuje veću privatnost svima koji to žele, ali generalno hotel je namenjen i porodicama sa decom i pruža raznovrstan sadržaj i za najmlađe.
Spoljašnji dizajn Margaritaville Island Reserve Cap Cana već ima poseban izgled, koji je izražen, između ostalog, umetničkom instalacijom prevelike japanke u ulaznom delu. Kompleks se nalazi direktno na plaži, a samo dvorište i staze kroz kompleks bogate su zelenilom i cvećem. Tu su i 2 bazena sa suncobranima i ležaljkama. Dizajn enterijera je moderan sa drvenim elementima, kamenim podovima, kreativnim umetničkim predmetima i detaljima u boji, koji vešto stvaraju savremeni i stilski ambijent.


Margaritaville Beach Resort Cap Cana

Sobe: 519

Sve jedinice karakteriše luksuz i udobnost, inspiracija za enterijer bile su boje mora, peska i neba. Sve sobe imaju opremljeno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i kozmetičkim ogledalom. Svaka soba ima TV, sef, minibar i klima uređaj. Svaka jedinica ima balkon koji gleda na vrt ili na more, u zavisnosti od položaja.


Pogled sa terase

Deluxe King: oko 39 m², na 2,3, 4. i 5. spratu, sa pogledom na vrt. Ima 1 king size krevet i sofu.

Deluxe Queen: oko 50 m², sa pogledom na plažu. Ima 2 queen size kreveta, sofu i manji sto za ručavanje sa 2 stolice.


Room Margaritaville Beach Resort Cap Cana

Swim-Up Luxury Junior Suite: oko 45 m², u prizemlju, sa direktnim ulazom u bazen sa balkona. Ima 1 king size krevet, sofu i fotelju. Ova jedinica ima pored tuša i kadu u kupatilu.

Beachfront Swim-Up Suite: oko 50 m², u prizemlju, sa direktnim ulazom u bazen sa balkona i pogledom na more. Ima 1 king size krevet, sofu i manji sto za ručavanje sa 2 stolice. Ova jedinica ima pored tuša i kadu u kupatilu.


Room Beachfront

Paradise Junior Swim-Up Suite: oko 50 m², u prizemlju, sa direktnim ulazom u bazen sa balkona. Ima odvojenu spavaću sobu (1 king size krevet) i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje.

Family Paradise Suite: oko 50 m², sa pogledom na vrt. Ima odvojenu spavaću sobu (1 king size krevet) i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje.


Swim Up Room

Ishrana: All-inclusive
Hotel ima 7 a-la-carte restorana, 3 restorana na bazi švedskog stola, kao i 5 barova, te gosti mogu svakodnevno uživati u različitim specijalitetima tokom boravka. Pored domaće i mediteranske kuhinje, tu su i restorani sa specijalitetima iz Italije, Azije, Francuske i Amerike. Pored obroka, gosti tokom celog dana mogu konzumirati pića u neograničenim količinama. Neki od najposećenijih restorana u Margaritaville Island-u jesu Boathouse-služe bogat doručak i branč (palačinke, vafli, smutiji, sveže ceđeni sokovi i sl.), LandShark-jela sa roštilja i domaće pivo i Frank & Lola’s –italijanska pasta, kao i veliki izbor sireva i šunki uz dobro vino.


Floatingbreakfast

Sport: Uračunato: akva fitnes, joga, stoni tenis, kajak, snorkeling, teretana, odbojka na pesku. Uz doplatu: golf

SPA & Wellness: Margaritaville Beach Resort Cap Cana poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu). Uračunato: sauna


 Margaritaville Beach Resort Cap Cana spa


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.095 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.