PUNTA CANA Be Live Collection Punta Cana 4*

Položaj: Nalazi se u zalivu Cabeza de Torro na finoj peščanoj plaži. Aerodrom je na oko 20 min vožnje.

Opremljenost: Hotel izgrađen u kolonijalnom stilu, koji pripada Be Live hotelskoj grupaciji, raspolaže sa 450 soba koje su raspoređene u dvospratne objekte. Unutar kompleksa nalazi se glavni objekat sa lobijem i recepcijom, kao i restoranom na bazi švedskog stola i 5 a-lacarte restorana: restoran mediteranskih specijaliteta, Steck House sa tex-mex obrocima, japanski restoran (uz doplatu), vrhunski restoran sa dominikanskom kuhinjom i brazilski Rodizzio restoran (uz doplatu). Pored toga hotel nudi 6 barova, između ostalog Swim up bar, pozorište, kazino i diskoteku. U centru hotela nalazi se predeo sa bazenima, sa ukupno 3 bazena i sa jednim dečijim bazenom (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Spa, razne radnje, frizerski salon i medicinska služba (uz doplatu) su takođe deo sadržaja. Za razonodu najmlađih gostiju na raspolaganju je Kids club (4-12 god.) sa igralištem.

Sobe: Sve Standard sobe su prijatno uređene i imaju kupatilo, WC, fen, klimu, sef na iznajmljivanje, telefon, kabl. TV, mini bar (1 flaša vode, 2 soka, 2 flaše piva uključeno), radiobudilnik, kuvalo i balkon/terasu. Prostrani Junior suitovi nude dodatno kadu sa hidromasažereima, besplatni internet pristup i integrisani dnevni boravak.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, aerobik, Shuffleboard, boćanje, stoni tenis, bilijar, snorkling, Scuba Diving u bazenu, windsurfing, kajak, katamaran, 2 teniska terena (reflektori uz doplatu), bicikl, odbojka na plaži.

Uz doplatu: Škola ronjenja na plaži (PADI), golf teren sa 9 rupa u blizini, golf teren sa 18 rupa u Catalonia kompleksu, skijanje na vodi, parasailing.

Vital ponuda uz doplatu: Masaže i razni tretmani kao Thalasso terapija u spa centru.

Napomena: Minimalan boravak 5 noći od 25.12.-31.12. i od 01.04.-07.04.

EXTRA 55plus: Gosti od 60 god. dobijaju 5% popusta na hotelsku cenu (može se kombinovati sa first minute ponudom).

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju soba sa privilegovanim položajem (po raspoloživosti), korpu sa voćem pri dolasku i doručak sa penušavim vinom u sobi. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.