PUNTA CANA Blau Natura Park Eco Resort & Spa 4*

Položaj: Hotelski resort poznate hotelske grupacije „Blau Resorts“ nalazi se direktno na kirometarskoj dugoj peščanoj plaži Cabeza de Torro. Internacionalni aerodrom Punta Cana je udaljen 20 km.

Opremljenost: Prelepi kompleks parkova sa idiličnim jezerima, malim mostovima, kao i sa brojnim flamingosima i kornjačama, čini ovaj po ekološkim aspektima napravljen resort posebnim. Predivna arhitektura sa bambusima, kokosovim palmama i drvetom čini jedan harmoničan i opušten ambijent. Lep bazen sa Pool barom, Swim up barom, dečijim bazenom i đakuzijem nalazi se u sred velikog vrta (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni). Kulinarski specijaliteti se gostima služe u više restorana: glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 3 izvrsna a-la-cate restorana sa italijanskom kuhinjom, kao i specijalitetima sa roštilja i od plodova mora. 6 barova nude raznovrsno osveženje u vidu ukusnih pića, egzotičnih koktela i sokova. Mini klub sa igralištem za najmlađe goste od 2-12 god. zadužen je za uzbudljivu zabavu. U ponudu hotela spadaju i servis za pranje veša, medincinska služba, prodavnice suvenira, rent a car i internet kutak (sve uz doplatu). Za razonodu zadužen je raznovrsni program zabave i animacije.

Sobe: Ukupno 510 soba. Standard sobe su prijatno uređene i imaju kadu/tuš, WC, klimu, sat. TV, telefon, mini bar, ventilator na plafonu, kuvalo za čaj/kafu, sef na iznajmljivanje, peglu i dasku za peglanje i balkon ili terasu sa pogledom na vrt. Kod rezervacije Standard Seaview sobe dobijate čaroban pogled na tirkizno more. Suit-ovi su prostraniji i raspolažu sa odvojenim dnevnim boravkom.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, 3 teniska terena (reflektori uz doplatu), odbojka na plaži, luk i strela, stoni tenis, snorkling, jedrenje, windsurfing, jedrenje sa katamaranom, pedalina, kajak, Aqua gimnastika, Scuba Diving u bazenu, sauna.

Uz doplatu: Bilijar, ronjenje, masaže i tretmani u spa centru.

Medeni mesec  Putnici na medenom mesecu dobijaju upgrade sobu (po raspoloživosti), korpu sa voćem pri dolasku, doručak u sobi (uz rezervaciju), romantičnu večeru (uz rezervaciju) i 10% popusta za spa. Molimo navesti prilikom rezervacije i izvod iz MKV pokazati pri check in.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.