PUNTA CANA Dreams Palm Beach Punta Cana 5*

Položaj: U tradicionalnom stilu napravljeni resort nalazi direktno na jednoj od najlepših plaža na Dominikani. Aerodrom Punta Cana udaljen je na oko 20 minuta.

Opremljenost: Ekskluzivni resort prostire se u jednom prostranom i lepo uređenom vrtu. 500 soba raspoređeno je trospratne objekte, koji se nalaze u hladovini okolnih palma. Opustiti se možete na tri lepo uređena bazena, jedan od njih je sa dečijim bazenom (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni) ili velikom spa centru sa ugodnim masažama (uz doplatu), saunom i parnim kupatilom. Za decu je zadužen profesionalni tim u klubu Explorer’s (3-12 godina, pogledati opis u kvadratu). Za decu postoji celodnevna zanimacija: igralište, sportska takmičeja i kamp na plaži (1x nedeljno), tako da roditelji dovoljno vremena za opuštanje. Za roditelje je takođe u ponudi raznovrstan program zabave: velika sportska ponuda, kursevi plesa i španskog jezika, filmske projekcije na plaži, večernje predstave u pozorištu, jednom nedeljno pijaca sa dominikanskim rukotvorevinama, kazino (uz doplatu) i noćni klub sa sportskim barom. Za tinejdžere (13-17 godina) na raspolaganju je Teen’s klub sa dnevni i večernjim programom. U kulinarskim poslasticama možete uživati u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola, snack baru, Café-u i u 5 a-lacarte restorana sa izvrsnom italijanskom, francuskom, azijskom i meksičkom kuhinjom kao i sa specijalitetima sa roštilja i morskih plodova. Prijatna pića služe se u ukpno 5 barova. Uz doplatu su vam na raspolaganju još i šoping arkada, WLAN Internet priključak, servis za pranje veša i medicinska služba.

Sobe: Prostrane i lepo uređene Deluxe Tropical sobe imaju kupatilo, WC, fen, klimu, ventilator na plafonu, telefon, budilnik sa MP3 priključkom, LCD sat. TV, CD/DVD uređaj, mini bar (svakodnevno se dopunjuje sa pivom, sokovima i vodom), sef, kuvalo, peglu i dasku za peglanje, bade mantil, WLAN internet (uz doplatu) i balkon ili terasu. Deluxe Ocean View Preferred Club sobe nalaze na odličnoj lokaciji, raspolažu sa istim sadržajem i pored čarobnog pogleda na more nude i sledeće pogodnosti: pristup Preferred Club Lounge-u sa concierge servisom, besplatni internet pristup, Hors d’ouevres i Premium pićima u lounge-u, zasebni deo sa bazenom, bogatiji mini bar, servis za peškire na plaži i dnevne novine u sobi. Deluxe Jacuzzi Oceanview sobe imaju dodatno jedan đakuzi i sve su opremljene sa velikim francuskim krevetom. Honeymoon Oceanview suit-ovi nude dodatno i dnevni boravak.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Aerobok, stretching, klimatizovani fitnes centar, Hobie Cats, windsurfing, kajak, Scuba Diving u bazenu, snorkling, stoni tenis, odbojka, boćanje, pikado, bilijar, 2 tniska terena (reflektori uz doplatu). Za decu tu je još i Euro Bungee, vodena trambolina i zid za penjanje.

Uz doplatu: Ronjenje, jahanje, motorizovani sportovi na vodi, golf teren sa 18 rupa u blizini (15 min.).

Vital ponuda: Wellness i tretmani lepote u spa centru.

Napomena: Minimalan boravak 4 noći od 27.12. do 30.12..

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu flašu penušavog vina i korpu sa voćem pri dolasku, doručak sa penušavim vinom u krevetu (rezer.) i 15% popusta na spa tretmane. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.