PUNTA CANA Gran Bahia Principe Ambar Don Pablo Collection 5*

Položaj: Premium resort, poznatog Bahia Principe hotelskog lanca, nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Playa Bávaro. Aerodrom Punta Cana je oko 30 minuta udaljen.

Opremljenost: Luksuzni hotel prostire se unutar prostranog kompleksa Principe Bravaro. Veliki bazenski predeo sa Swimup barom kompleksa Gran Bahia Principe Bávaro je idealno mesto za opuštanje (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni). Gostima su u ponudi 4 restorana sa kulinarskim specijalitetima: jedan glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i tri a-la-carte restorana sa italijanskom i mediteranskom kuhinjom. Jedan snack bar i dva bara služe hladne koktele i snackove. Uz sve ponuđeno može se bez ograničenja koristiti sav sadržaj i a-la-carte restorani u Grand Bahia Principe Bávaro resortu, tako da su vam na raspolaganju još 9 odličnih restorana (osim glavnog restorana sa uslugom i u formi švedskog stola), više barova i bogati program za zabavu. Za razonodu se u delu “Pueblo Principe”, koji je odvojen od smeštajnog dela, nalazi diskoteka (uključen slobodan ulaz), snack bar, piano bar, karaoke bar, internet café, razne radnje i kazino (pića u kazinu nisu uključena). Spa centar, fitness studio, internet priključak u lobiju, servis za pranje veša i medicinska služba zaokružuju ponudu.

Sobe: Komforni Juniorsuiten Deluxe se nalaze u trospratnim objektima odmah do plaže. Rezervacije moguće za osobe od 18 godina. Suit-ovi imaju kupatilo, WC, fen, klimu, ventilator na plafonu, telefon, pazma TV, peglu i dasku za peglanje, radio-budilnik, sef, kuvalo za kafu, VIP mini bar sa alkoholnim pićima i balokon ili terasu. Deluxe Junior suit-ovi raspolažu sa dodatnim pogodnostima: kada sa hidromasažerima i odvojenim tušem sa masažerom za kičmu, bade mantil, servis za peškire za plažu, 24h room servise kao i butler servis (na upit) i neograničeni pristup vrhunskim restoranima (potrebna rezervacija).

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fudbal, vaterpolo, košarka, boćanje, odbojka, fitnes studio, stoni tenis, mini golf, yoga, časovi plesa. 1 sat po danu/osobi: windsurfing, katamaran, pedalina, sunfish jedrenje, kajak, snorkling, luk i strela, tenis, 1 sat po boravku Scuba Diving.

Uz doplatu: Kursevi surfinga i jedrenja, ronjenje (PADI), banana čamac, masaže i tretmani u spa centru.

Napomena: Minimalna starost 18 god. Minimalan boravak 3 noći.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu flašu ruma i korpu sa voćem pri dolasku. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.