PUNTA CANA Grand Bahia Principe Bavaro 5*

Položaj: Ovaj resort pripada hotelskom lancu Bahia Principe i nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Playa Bávaro. Do aerodroma Punta Cana ima oko 30 minuta vožnje.

Opremljenost: Prostrano koncipirani kompleks čine hoteli Grand Bahia Principe Bávaro i Grand Bahia Principe Punta Cana, čije sadržaje možete koristiti bez nadoknade (osim glavnog restorana sa uslugom i u formi švedskog stola). Resort raspolaže sa ukupno 1368 soba koje su raspoređene u trospratne objekte okružene tropskom vegetacijom. Veliku gastronomsku ponudu čine: glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 11 odličnih restorana sa specijalitetima iz npr. italijanske, mediteranske, japanske i meksičke kuhinje, restoran sa plodovima mora, 2 gurmanska restorana, steak house, tri snack bara i 6 barova. U sredini kompleksa nalaze se dva velika bazena u obliku lagune sa integrisanim bazenom za decu i Swim up barom (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni). Za razonodu tu su amfiteatar i mini klub za decu od 4-12 godina. U delu “Pueblo Principe”, koji je odvojen od smeštajnog dela, nalazi diskoteka, snack bar, piano bar, karaoke bar, internet café (uz doplatu), razne radnje i kazino (pića u kazinu nisu uključena). Uz doplatu na raspolaganju su vam WLAN internet, bejbisiter servis, servis za pranje veša i medicinska služba. Shuttle servis će vas udobno prevesti u sve delove kompleksa.

Sobe: Prostrani Superior Junior suit-ovi imaju kupatilo/tuš, WC, kadu sa hidromasažerima, fen, klimu, ventilator na plafonu, sat. TV, telefon, sef na iznajmljivanje, kutak za sedenje i balkon/terasu. Junior suit-ovi su isti kao Superior Junior suit-ovi ali su u manjem broju raspoloživi. Juniorsuiten Club Hacienda pored iste opremljenosti nude još I privatnu recepciju, privatni check in/check out, privatni restoran za doručak i ručak, bademantile, club-lounge sa concierge servisom, novine, besplatni internet priključak (15 min. po danu) i 4x nedeljno večera u a-la-carte restoranima (potrebna rezervacija).

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fudbal, vaterpolo, košarka, boćanje, odbojka, fitnes studio, stoni tenis, mini golf, časovi plesa.

Uz doplatu: Kursevi surfinga i jedrenja, ronjenje (PADI), banana čamac, masaže i tretmani u spa centru.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.