PUNTA CANA Gran Bahia Principe La Romana 4+*

Položaj: Na južnoj obali između mesta Santo Domingo i La Romana, ušuškan među palme nalazi se ovaj popularni porodični resort poznatog španskog hotelskog lanca Bahia Principe. Mesto San Pedro de Macoris je samo nekoliko minuta udaljeno. Vreme transfera do Santo Dominga iznosi oko 45 min, aerodrom Punta Cana je udaljen oko 2 sata vožnje.

Opremljenost: Na pordručju od 950.000 m2 raspoređeno je 25 objekata na sprat sa ukupno 400 soba. Glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola i 3 a-la-carte restorana sa italijanskim, ribljim i gurtmanskim specijalitetima nude kulinarske poslastice (svi restorani su klimatizovani i nepušački). U ponudu se ubrajaju još i razni barovi na kojima se služe hladna osveženja i jedan snack bar za užinu između obroka. U prostranom baštenskom kompleksu nalazi se predeo sa bazenom sa dečijim bazenom, 2 đakuzija i Swim up barom (peškiri, ležaljke i suncobrani su i na plaži uključeni). Za sve goste koji su ljubitelji noćnog života tu je Pueblo Principe sa amfiteatrom za večernje predstave, diskotekom (ulaz i lokalna pića su uključeni), kazinom, radnjama i Burger barom koji su otvoreni do 7 h ujutru i udaljeni od smeštajnih jedinica. Za najmlađe goste (4-12 god.) postoji mini klub.

Sobe: Sa ukusom uređeni Junior suit-ovi Superior raspolažu sa kupatilom sa kadom i tušem, WC-om, fenom, klimom, ventilatorom na plafonu, sat. TV-om, telefonom, sefom na iznajmljivanje, radio-budilnikom, mini barom (voda, softdrinks i pivo, punjenje 1x na dan), integrisanim dnevnim boravkom sa kaučem za spavanje i balkonom ili terasom. Junior suitovi su kao Junior suit-ovi Superior ali je manja raspoloživost. Junior suit-ovi Golden Club nalaze se na privilegovanom položaju na plaži i dodatno nude privatnu recepciju, room servis, bade mantile i kuvalo u sobi, 4x po nedelji rezervacije u a-la-carte restoranima i pristup Club House-u sa besplatnim internet pristupom i novinama.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, 2 teniska terena, stoni tenis, nemotorizovane sportove na vodi, 1 sat/boravku Scuba Diving u bazenu.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, masaže i tretmani lepote u spa i wellness centru.

Napomena: Minimalan boravak 3 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.