PUNTA CANA Be Live Canoa 4*

Položaj: Na dugoj beloj čarobnoj plaži u mesta Bayahibe, oko 90 min vožnje od aerodroma Punta Cana, ovaj hotel Be Live Canoa predstavlja savršenu bazu za opuštajući odmor.

Opremljenost: popularni kompleks u karipskom stilu raspolaže sa 523 sobe koje su raspoređene u više dvospratnih objekata u sred jednog uređenog tropskog vrta sa veštačkim jezerom. Za kulinarske apetite zadužen je glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, gde su više puta nedeljno u ponudi tematske večere, 4 a-la-carte restorana sa meksičkom, dominikanskom i japanskom kuhinjom (uz doplatu), kao i Rodizio specijalitetima, Snack bar i ukupno 6 barova u resortu. Centar tropskog kompleksa čini veliku predeo sa bazenom sa Swim up barom, zasebnim bazenom za decu i đakuzijem (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Za najmlađe goste (4-12 god.) postoji mini klib sa dečijom animacijom. Pored toga, svako a-la-carte restoran nudi specijalne menije za decu. Babysitter servis je na upit i uz doplatu. Za ranzonodu tokom odmora su na raspolaganju bogat dnevni i večernji program, pozorište sa svakodnevnim predstavama i Sports bar sa podijumom za ples. Razne radnje, internet servis, vešernica, medecinska služba i frizerski salon zaokružuju ponudu (sve uz doplatu).

Sobe: Standard sobe uređene su u tipičnom karipskom stilu i imaju kada/tuš, WC, fen, telefon, sat. TV, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu, peglu i dasku za peglanje, sef na iznajmljivanje i balkon ili terasu. Deluxe sobe pored istog sadržaja dodatno raspolažu sa integrisanim dnevnim boravkom. Prostrani Junior suit-ovi nalaze se u prizemlju i dodatno imaju čajnu kuhinju.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Aerobik, windsurfing, kajak, 2 teniska terena (reflektori uz doplatu), fudbal, stoni tenis, košarka, boćanje, Shuffleboard, fitnes centar, luk i strela, časovi plesa, odbojka na plaži, mini golf.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja na plaži, bilijar, sauna, masaje i tretmani u spa i salonu lepote, golf teren sa 18 rupa u blizini.

Napomena: Minimalan boravak 5 noći.

Raspolažive ponude za putnike na medenom mesecu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.