PUNTA CANA Be Live Grand Marien 4*

Položaj: Nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Costa Dorada. Grad Puerto Plata sa mnogobrojnim mogućnostima za kupovinu i zabavu se nalazi na oko 5 min vožnje. Aerodrom Puuerto Plata je na oko 25 min.

Opremljenost: Prostranstvo nekadašnjeg Gradnd Oasis Marien hotela raspolaže sa 584 soba raspoređenih u dvospratne objekte. Centar uređenog tropskog vrta čini veliki čaroban bazen sa Pool barom (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Očaraće vas kulinarske poslastice u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola, u Gourmet restoranu ili u jednom od 2 a-la-carte restorana (svi sa rezervacijom) u kojima se služi meksički i brazilski specijaliteti. Za razonodu zadužen je raznovrstan animacijski i zabavan program sa svakodnevnim predstavama u pozorištu i bogata sportska ponuda, kao i diskoteka i casino (sve uz doplatu). Za najmlađe goste je na raspolaganju mini klub sa bazenom i igralištem (pogledati ponudu za porodice). Uz doplatu na raspolaganju vam je i više radnji, prodavnica vina, sladoledžinica kao i servis za pranje veša, babysitter (na upit), salon lepote, Internet servis i medicinska služba.

Sobe: U karipskom stilu uređene Standard sobe nude kadu/tuš, WC, fen, klimu, ventilador na plafonu, telefon, kabl. TV, mini bar (softdrinks i pivo), kuvalo, peglu i dasku za peglanje, sef na iznajmljivanje i balkon ili terasu. Economy sobe su kao Standard sobe, ograničeno raspoložive. Seaview sobe su isto opremljene i nude pogled na more (zbog bujne vegetacije delom ograničeno). Novoizgrađene Superior Deluxe sobe sa pogledom na more dodatno raspolažu sa đakuzijem u kupatilu, Flat kabl. TV-om i malim dnevnim boravkom. Suit-ovi imaju dve odvojene prostorije: dnevnu sobu i spavaću sobu. Obe sobe raspolažu sa kupatilom i balkonom. Za sve sobe se na upit može dobiti dečiji krevetac.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: 2 teniska terena, odbojka na plaži, vaterpolo, windsurfing, kanu, kajak, oprema za snorkling, aerobik, časovi plesa, Scuba Diving u bazenu, fitnes studio.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, PADI/SSI škola ronjenja, golf teren sa 18 rupa u blizini (na oko 5 min. vožnje), sauna i tretmani u spa centru.

Napomena: Minimalan boravak 3 noći.

EXTRA 55plus: Gosti od 60 godina dobijaju 5% popusta na hotelsku cenu

Pogodno za porodice
Mini club/
• Za decu od 4-12 godina
• Otvoreno od 9-17h
• Nadzor sa kvalifikovanim osobljem
• Jezici: španski i enlgleski
Babysitter
• Raspoloživ na upit i uz doplatu
Dečiji deo na bazenu
• Zaseban bazen za decu u mini klubu
Ishrana za decu
• Hranilica, mikrotalasna peć u Junior
suit-ovima
Dečija animacija/aktivnosti
• Raznovrstan animacijski program sa
diskotekom i predstavama za decu, internet,
kompijuterski kutak

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.