PUNTA CANA Now Larimar 5*

Položaj: Ovaj luksuzni resort, renomirane hotelske grupacije AM-resorts, izgrađen je u minimalističkom retro stilu i nalazi direktno na kilometarskoj čarobnoj plaži. Aerodrom Punta Cana udaljen je samo oko 20 km.

Opremljenost: Kompletan hotel je izgrađen u modernom i prijatnom ambijentu. Ukupno 642 sobe raspoređeno je u 4-spratne objekte, koji su okruženi prostranim tropskim vrtom. Centar ove Top adrese čini trg oko kojeg se grupišu restorani sa specijalitetima (azijska i italijanska kuhinja, gril resotan, francuski restoran samo za odrasle osobe). Na raspolaganju je i glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola. Za užinu tu je snack grill na plaži. Prostrani bazenski predeo sa bazenom za decu i đakuzijem je za opuštanje tu. Na pool barovima se tokom kupanja možete osvežiti. Uveče će vas zabavljati raznovrstan program sa predstavama i muzikom uživo. Uz to su vam na raspolaganju još i Chill out bar I kazino. Internet servis, medicinska služba I servis za pranje veša (sve uz doplatu) zaokružuju ponudu. Explorer’s klub vodi brigu o najmlađim gostima.

Sobe: Prostrane Deluxe Tropical sobe su uređene u modernom stilu i imaju kupatilo sa odvojenim tušem i kadom sa hidromasažerima, WC, fen, bade mantil, klimu, ventilator na plafonu, telefo, CD/DVD uređaj, LCD TV, mini bar, sef, kuvalo za čaj/kafu, radio budilnik, peglu i dasku za peglanje, WLAN pristup (uz doplatu) i balkon ili terasu. Uz doplatu se Deluxe Tropical sobe mogu rezervisati i sa Seaview (pogled na more) (delom bočni). Velike Preferred Club Seaview sobe se nalaze u ekskluzivnom delu u blizini plaže. Sve sobe imaju pogled na more (delom bočni) i kvalitetniji sadržaj kao i bogatiji mini bar, besplatan WLAN internet priključak i dnevne novine. Osim toga gostima Preferred kluba na raspolaganju su i: privatni check in/check out, lični concierge sevis, lounge sa besplatnim internet priključkom, svakodnevno kontinentalni doručak na bazi švedskog stola, premium pića, popodne Hors d’Oeuvres i još 2 bazena sa pool barom i đakuzijem.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis, fitnes centar, košarka, nemotorizovani sportovi na vodi.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, bowling, tretmani u spa, golf teren u blizini.

Napomena: Minimalan boravak 4 noći od 27.12. do 30.12..

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju jednu flašu penušavog vina i korpu sa voćem pri dolasku, jedan doručak sa penušavim vinom u krevetu (rezer.) i 15% popusta u spa. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.