PUNTA CANA Occidental Grand Punta Cana 4+*

Položaj: Nalazi se na kilometarskoj dugoj čarobnoj peščanoj plaži Playa Bávaro. Mogućnosti za kupovinu se nalaze na nekoliko minuta hoda.

Opremljenost: Uređeni kompleks poznatog Occidental hotelskog lanca raspolaže sa 852 sobe koje su raspoređene u dvospratne objekte okružene tropskim vrtom. Iskusite kulinarsku raznovrsnost u 9 restorana: glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 3 a-la-carte restorana sa meksičkom, italijanskom i orijentalnom kuhinjom, Steck House, picerija, Beachclub, Sneck Bar i 7 barova. Centar kompleksa čini predeo sa bazenima sa 3 bazena i Swim up barom (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Za raznovrsni program zabave zadužen je animatorski tim sa dnevnim aktivnostima i predstavama u pozorištu. Za ljubitelje noćnog života na raspolaganju je diskoteka (pića nisu uključena). Najmlađi gosti (4-12 god.) zbrinuti su u mini klubu. Vešernica, medicinska servis, radnje, internet i spa zaokružuju ponudu (sve uz doplatu).

Sobe: komforno i prijatno uređene Superior sobe imaju kadu/tuš, WC, fen, klimu, ventilator na plafonu, sef na iznajmljivanje, telefon, kabl. TV, mini bar i balkon/terasu. Economy sobe su Superior sobe sa istim sadržajem ali sa ograničenom raspoloživošću. Superior Seaview sobe se mogu rezervisati uz doplatu. Royal Club sobe su u zasebnom delu resorta i gostima nude privatni check in, kasni check out (po raspoloživosti) i lični concierge servis. Gostima je dodatno na raspolaganju: Royal Club pool, dodatni restoran za doručak, ručak i večeru, još jedan bar sa internacionalnim pićima, sef, internet bez doplate i zaseban deo na plaži.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis, odbojka, luk i strela, stoni tenis, pikado, fitnes centar, aerobik, Scuba Diving u bazenu, kajak, Hobbie-cat, windsurfing.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, ronjenje, golf teren sa 18 rupa u blizini.

EXTRA: Kod boravka od 22 noći dobijate 5% popusta na hotelsku cenu, gosti od 65 god. Dobijaju 5% popusta na hotelsku cenu (obe ponude važe za period 01.11.-23.12. i 10.04.-30.04.).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.