PUNTA CANA Ocean Sand Golf & Beach Resort 4+*

Položaj: Popularno odmaralište, španskog H10 hotelskog lanca, nalazi se direktno na peščanoj plaži i na oko 25 minuta od aerodroam.

Opremljenost: Kompleks je izgrađen u maorsko-andaluzijskom stilu i ima 708 svitova, koji su raspoređeni u jednospratne i dvospratne objekte usred tropskog vrta. Predeo sa bazenima sa dva bazena, đakuzijem, odvojenim bazenom za decu i pool barom (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni) nalazi se direktno uz plažu. Izvanredna kuhinja vas očekuje u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola kao i u 7 vrhunskih restorana. Na 10 barova služe se osvežavajuće pića. Udaljeno od smeštajnih jedinica nalazi se deo za razonodu sa radnjama, internet servisom, kazinom, dikotekom, bowlingom i spa centrom (delom uz doplatu). Za najmlađe goste tu je mini klub (4-12 god). Besplatan WLAN internet pristup vam je u lobiju na raspolaganju.

Sobe: Prostrani Junior suit-ovi imaju kupatilo sa đakuzijem, WC, fen, telefon, sat. TV, klimu, ventilator na plafonu, mini bar, sef, peglu i dasku za peglanje, integrisani dnevni boravak sa kutkom za sedenje i balkon/terasu. Privilege Junior suit-ovi dodatno imaju radio-budilnik sa iPod stanicom, plazma sat. TV, besplatan WLAN internet priključak, VIP mini bar sa premium pićima i uz to i pristup Privilege lounge-u sa pićima, snekovima i besplatnim internetom, jedan obrok sa morskim plodovima po boravku, concierge servis, a-la-carte room servisom od 7-23h i zaseban deo na plaži. Za romantičan odmor u dvoje prporučujemo Honeymoon svitove. Oni su na sprat, sa terasom sa pogledom na more i imaju sve pogodnosti kao i Privilige Junior suit-ovi.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Aerobik, odbojka na plaži, bilijar, luk i strela, tenis, bowling (1 sat po sobi/boravku), snorkling, windsurfing, kajak, Scuba Diving u bazenu, zid za penjanje.

Uz doplatu: Banana čamac, skijanje na vodi, ronjenje, snorkling, jedrenje, tretmani u spa centru, golf u blizini.

Napomena: Ponude za goste od 60 godina na upit.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.