PUNTA CANA Paradisus Punta Cana 5*

Položaj: Luksuzni hotel za najviše zahteve poznate Melia grupacije, nalazi se na kilometarsko dugoj Bávaro peščanoj plaži koja je natkrivena palmama.

Opremljenost: U prostranom i održavanom vatu raspoređeno je 685 prijatno uređenih soba i bazenski kompleks u vidu lagune (ležaljke, peškiri i suncobrani bez doplate). Kompleks sadrži još i spa centar, medicinsku uslugu i kazino (ulaz i piće besplatno). Za  kulinarski užitak zaduženo je 11 restorana: 2 restorana sa švedskim stolom, kao i restorani sa specijalitetima (a-la-carte) sa japanskom, internacionalnom, latinoameričkom, brazilskom, kineskom i mediteranskom kuhinjom (uz doplatu), Steck house, jedan francuski vrhunski restoran i jedan restoran sa morskim plodovima (ponekad potrebna rezervacija). U 8 barova kompleksa služe se tropska pića i snack. Beach Club sa barom je takođe na raspolaganju. U ponudi je i raznovrsni večernji program animacije i zabave. Za najmlađe goste (od 1-12 god.) na raspolaganju je mini klub i kompjuterska igraonica. Babysitter servis na upit i uz doplatu.

Sobe: Deluxe Junior suit-ovi imaju kadu/tuš, WC, fen, bade mantil, mini bar, klimu, peglu I dasku za peglanje, kuvalo, sef, sat. TV, telefon, kutak za sedenje i balkon/terasu. Novorenovirani Luxury Junior suit-ovi su prostraniji i raspolažu sa odvojenim dnevnim boravkom sa kaučom na razvlačenje. Isto opremljeni Royal Service Luxury Junior suit-ovi se mogu rezervistai od 18 god., načaze se u blizini plaže (u prvom ili drugom redu) i dodatno nude mini bar sa alkoholnim pócima (na upit), privatnim check in i check outom, concierge servis sa batlerom, prednost prilikom rezervacija u a-la-carte restoranima, VIP Lounge za doručak sa internacionalnim novinama i časopisima, besplatan internet priključak, Open Bar sa internacionalnim premium pićima i Horsd’oeuvres. Gostima Royal servisa na raspolaganju stoji i odvojeni bazen i rezervisani odeljak na plaži sa ležaljkama za opuštanje. Family Concierge suit-ovi nude jednu posebnu uslugu za porodice. Nalaze se u posebnom delu “The Reserve” i raspolažu između ostalog sa bade mantilom, papučama, stvari za kupatilo za decu, kao i sokovi u mini baru ili Playstation (na upit). Prilikom odvojenog check in ili check out-a porodica dobija mobilni na koji je concierge non-stop dostupan. Uz to deca prilikom dolaska dobijaju ranac sa iznenađenem. Gostima dodatno stoji na raspolaganju jedan bazen, jedan ekskluzivan restoran i lounge.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Svakodnevno jedan Greenfee na golf terenu “Coco Tal” sa 27 rupa (max. hendikep 36, golf cards obavezujući i uz doplatu, takse, bakšiš, piće, obroci i oprema nisu uključeni). Bicikli, stoni tenis, odbojka, luk i strela, zid za penjanje, tenis (reflektori uz doplatu), časovi tenisa i plesa, windsurfing, jedrenje, kanu, vodeni bicikli, snorkling, fitnes centar sa kursevima joge i spininga.

Uz doplatu: Pecanje u dubokim vodama, ronjenje, časovi windsurfinga, motorizovani vodeni sportovi. Masaže, tretmani u Yhi Spa centru, sauna, parno kupatilo.

Napomena: Minimalan boravak od 5 noći u periodu 24.12.-03.01. i 01.04.-08.04.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju flašu penušavog vina i činiju sa voćem, 10% popusta na spa tretmane, 1 suvenir i 1 doručak u sobi. Molimo navesti pri rezervaciji. Minimalan boravak 5 noći.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.