PUNTA CANA Princess Suites Resort & Spa 4+*

Položaj: direktno na Playa Arena Blanca. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 30 minuta.

Hotel: Adults Only hotel smešten u lepom baštenskom kompleksu, koji pored glavnog restorana „Casabe“ (švedski sto, otvorene gradnje) raspolaže sa još 4 a-la-carte restorana, od kojih je jedan Steak House „Rio Grande“ i „Swiss La Petite Fondue“ sa tipičnom švajcarskom kuhinjom i snack barom. 3 bara. Na plaži i bazenu ležaljke i suncobrani. Spa centar u blizini plaže (tretmani uz doplatu), internet u lobiju hotela (uračunat) i radnje unutar kompleksa, upotpunjuju sadržaj hotela.

Ishrana: all inclusive, svi obroci (švedski sto ili a-la-carte), snackovi, nacionalna i internacionalna pića. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 270
Junior Suite Deluxe: veoma prostran, tuš/wc sa whirlpool kadom, fen, TV, telefon, internet (WLAN, uz doplatu), pegla, klima, ventilator na plafonu, mini bar (dnevna ponuda sokova, vode i piva), aparat za kafu, sef, terasa ili balkon sa pogledom na baštu.

Zabava: diskoteka, raznovrsni zabavni program, večernji program, kazino u obližnjem Bavaro Princess (shuttle uračunat).

Sport & Fitness: uračunato (delom u susednom Caribe Club Princess i Tropical Club Princess): fitness centar, tenis, streličarstvo, nemotorizovani sportovi na vodi. Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi.

Extra: Sve usluge susednog Caribe Club Princess i Tropical Club Princess hotela.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.