PUNTA CANA VIK Hotel Arena Blanca & Cayena Beach 4+*

Položaj: Oaza za odmor nalazi se na kilometarskoj dugoj beloj peščanoj plaži Bávaro. Do šoping centra „Plaza Bávaro“ ima oko 30 min hoda.

Opremljenost: Komforni kompleks nekadašnjeg LTI hotela sa prijatnim servisom i raznovrsnim specijalitetima nudi idealne preduslove za odmor iz snova. Ukupno 447 soba raspoređeno je u dvospratne smeštajne objekte. Čarobno odmaralište nudi razne restorane: glavni restoran sa bogatim tematskim švedskim stolovima, restoran na plaži, italijanski restoran, internacionalni a-la-carte restoran (neka odabrana vina uz doplatu). Pored 3 bara postoji i kazino (ulaz i pića na stolu su besplatni), Fitnes centar & Spa, internet servis uz doplatu, mini market, frizerski salon, menjačnica i medicinska služba (24h). U sred tropskog vrta nalazi se prostrani predeo sa bazenima u obliku lagune (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Sastajalište najmlađih je na bazenu i u mini klubu sa igralištem (4- 12 god.).

Sobe: Standard sobe su svetle i moderno uređene i imaju kadu/tuš, WC, fen, klimu, ventilator na plafonu, telefon, kabl. TV, sef na iznajmljivanje, mini bar (napunjen vodom) i balkonom. Standard Seaview sobe se mogu rezervisati uz doplatu. Komplet renovirane Deluxe Garden sobe su moderane i komforne i imaju novi LCD kabl. TV. Superior Oceanfront sobe nalaze se na plaži i imaju čaroban pogled na more, integrisani dnevni boravak sa kutkom za sedenje i kauč. Sef je ovde uključen. Family sobe pored iste opremljenosti kao i Standard sobe imaju u odvojenu malu sobu sa kaučom za spavanje. Smeštaj za minimalno 2 odrasle osobe i 2 deteta. Prostraniji Deluxe Junior suit-ovi nalaze se u Cayena Beach-u, ekskluzivnom i privatnom delu direktno na plaži i nude jedinstven i individualan servis u luksuznom okruženju. Raspolažu sa tušem, whirpool-om, WC-om, fenom, klimom, ventilatorom na plafonu, telefonom, Flat kabl. TV-om, mini barom (sa vodom, sokovima i pivom), sefom, kafe kuvalom, peglom i daskom za peglanje, kao i odvojenim dnevnim boravkom sa kaučom za spavanje i balkonom sa čarobnim pogledom na more (delom bočni). Cayena gostima je pored toga na raspolaganju i sopstveni bazen sa pool barom, room servis do 21h i dodatni restoran na plaži za doručak i ručak.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Tenis (reflektori uz doplatu), stoni tenis, odbojka na plaži, Aqua gimnastika, aerobik, fitnes centar, boćanje, oprema za snorkling, Scuba Diving u bazenu, windsurfing, katamaran (pola sata po sobi i nedelji sa kapetanom), kajak, Boogieboards na plaži.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, parasailing, ronjenje (PADI), bilijar. Golf u
White Sand Golf & Country Club (ispred hotela). Masaže i tretmani u ETRA Spa centru.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju soba sa privilegovanim položajem (po raspoloživosti), korpu sa voćem i flašu ruma pri dolasku I kao poklon pri odlasku. Molimo navesti prilikom rezervacije.

Check-in servis u Hotelu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.