The Address Downtown Dubai 6*

Položaj: nalazi se u srcu Downtown Dubai- a, okružen poznatim građevinama, kao što je najviši oblakoder na svetu „Burj Khalifa“, impozantna vodena Fontana „Dubai Fontain“ i „The Dubai Mall“, najveći tržni centar na svetu. Aerodrom: Dubai, oko 15 km.

Hotel: luksuzni hotel prve klase koji pruža izvrstan servis i komfor. To potvrdjuje i moderan način gradnje. Pored restorana sa švedskim stolom hotel ima i kineski restoran, „Hakuma“, lobi bar, kafić, bar na bazenu i “Neos Sky Lounge”, nalazi se na 63. spratu sa nezaboravnim pogledom na skyline Dubaija. Opuštanje na terasi velikoj 1000 m², na delu sa bazenima. Iskoristite fitnes centar ili dovedite dušu i telo u sklad u spa centru. Za šta god da se opredelite, ovde će biti sve učinjeno da vam se boravak učini prijatnim. Kao ostale pogdnosti, gostima stoji na raspolaganju i priključak za internet.

Sobe: 196
Premier: oko 70 m², veoma elegantno i moderno uredjene, imaju kupatilo, odvojen tuš, TV LCD, iPod docking station, internet priključak, klima, nespresso mašina za kafu, minibar, sef, balkon. Premier Fountain View: oko. 80 m², kao Premier, sa pogledom na „Burj Khalifa“ i na „Dubai Fountain“.

More inclusive
Svakodnevno flaša mineralne vode u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.