Armani Hotel Dubai - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Armani Hotel Dubai 6*

Položaj: u najvišem oblakoderu na svetu – Burj Khalifa. Hotel se nalazi u modernom delu centra Dubaija, odmah pored Dubai Mall-a i Stouk Al Bahr-a. Aerodrom Dubai udaljen je oko 10 km.

Hotel: ovaj ekskluzivni luksuzni hotel je prvi ove vrste koji je italijanski dizajner Giorgio Armani kreirao. Hotel zauzima prvih 8 kao i 38. i 39. sprat, 828 m visokog nebodera Burj Khalifa. Enterijer hotela očarava sa izborom ekskluzivnih materijala. Načela Armani dizajna, kao i Armani lifestyle-a, korišćena su kao osnov u svakom elementu celokupnog hotela. Elegancija Armani stila se ogleda i u 8 restorana, barova i lounga hotela. Uživajte u izabranim specijalitetima indijske kuhinje u restoranu „Armani/Amal“, japanskim delikatesima u restoranu „Armani/Hashi“, mediteranskoj kuhinji u restoranu „Armani/Mediterraneo“ ili u izvrsnim toskanskim kreacijama u restoranu „Armani/Ristorante“, sa koga se pruža prelep pogled na panoramu centra Dubaija. Mali delikatesi Vas očekuju u „Armani/Peck-u“, ogranku čuvenog milanskog Delis-a. „ Armani/ Lounge“, odakle svako veče imate odličan pogled na svetlosnu i vodenu predstavu koja se odigrava ispred Burj Khalifa, je mesto gde možete popiti koktel pre ili posle večere. Ekskluzivni noćni klub „Armani/Privé“, u kom nastupaju internacionalni DJ –vi, je novo „Place to be“. Hotel nudi i nezaboravne šoping mogućnosti: u „Armani/Galleria“ očekuju Vas Haute-Couture Fashion Accessoires iz Armani/ Privé kolekcije, u „Armani/Fiori“ pronaći ćete nesvakidašnje kreacije različitih cvetnih aranžmana i dizajnerske vaze, u „Armani/Dolci“ nude se italijanske slatke poslastice. Za odmor i opuštanje zadužen je „Armani/Spa“, 1100 m² velika Wellness oaza u kojoj se nude (uz doplatu) odabrani tretmani i masaže. Spa raspolaže i sa parnim kupatilom, saunom, fitnes centrom i bazenom na krovnoj terasi na trećem spratu.
 

Sobe: 160
Armani Deluxe: oko 45 m², minimalistički i sa pravim linijama, u elegantnim braon i krem bojama i do najsitnijeg detalja dizajnirane. Uređene su sa vrhunskim materijalima, koji su od strane modne ikone Giorgio Armani lično izabrani. Opremljene su sa velikim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem i WC-om, fenom, bade mantilom, papučama, LCD TV-om, DVD uređajem, telefonom, WLAN internetom uz doplatu, aparatom za kafu/čaj, mini barom i sefom. Armani Classic Room: oko 70 m², kao Armani Deluxe, sa odvojenim spavaćim i dnevnim delom, dva TV LCD i dva DVD uređaja. Armani Premiere Suite: oko 75 m², kao Armani Classic Room, sa WC-om za goste. Armani Fountain Suite: oko 85 m², kao Armani Premiere Suite, pogledom na „Dubai Fountains“ i sa gardaroberom u koji se može ući iz spavaće sobe i kupatila.

More inclusive
• Svakodnevno mineralna voda u sobi
• Odabrana alkoholna pića i sokovi iz mini
bara su uključeni

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti