Four Points by Sheraton Sheik Zayed Road 4*

Položaj: centralna pozicija u poslovnoj četvrti Dubaija na Sheik Zayed Road-u. Aerodrom Dubai na oko 12 km. Svakodnevno hoteliki bus vozi do javne plaže „Jumeirah Beach Park“ (ulaznica oko 5 AED p.o.) i do raznih šoping centara.

Hotel: moderan hotel sa 43 sprata, dizajnom uklopljen u okolinu. 4 restorana i 1 bar nude raznovrsne kulinarske specijalitete i odabrane koktele. Tipično marokanska kuhinja se servira u „At Home Moroccan Dining Room and Lounge“, a italijanska kuhinja u „Luigis“ restoranu. U „Eatery-Family Room & Restoran“ preko dana vas očekuju mali obroci i švedski sto. Na terasi na 43. spratu sa fantastičnim pogledom na Dubai nalazi se bazen i bazen za decu namenjen opuštanju i osveženju. Hotel takodje nudi i teretanu, na 43. spratu, i saunu.

Sobe: 384
Classic: oko 38 m², moderne sa akcentom na svetle i tamne boje, kupatilo/ WC, TV LCD, internet priključak (uz doplatu), telefon, pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef.
Preferred: oko 40 m², kao Classic, ugaone sobe sa bade mantilom i papučama.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.