Grand Hyatt Dubai 5*

Položaj: Direktno u centru Dubaija, udaljen oko 2 km od Dubai Creek-a. Aerodrom Dubai udaljen oko 5 km. Svakodnevno autobus vozi do tržnih centara i javnih plaža u “Jumeirah Beach Park” (ulaz oko AED 5 po osobi).

Hotel: komforan hotel prve klase sa impozantnom arhitekturom, smešten u parku od 37 ha. Ima 8 restorana, izmedju kojih je „Andiamo” sa italijanskim specijalitetima, zatim „Manhatten Grill“, i „Awtar“ sa libanskim specijalitetima, lobi lounge, 2 bara i „Panini“, kombinacija kafića i prodavnice delikatesa. Jedan od najvećih kompleksa bazena u gradu idealan je za opuštanje i osveženje. Za decu postoji odvojeni bazen sa toboganima, dečiji klub (4-12 god.). U ostale sadržaje hotela spadaju bar na bazenu, veliki fitnes centar, 4 teniska terena, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, djakuzi i „Grand Spa“.

Sobe: 674
Grand soba: oko 35 m², elegantno i komforno uređena sa kupatilom/WC-om, odvojenim tušem, fenom, bade mantilom, TV-om, telefonom, priključkom za internet (uz doplatu), klimom, mini barom, aparatom za kafu/čaj i sefom.
Creek Room: oko 44 m², kao Grand soba, sa pogledom na Creek.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja).

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.