Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5*

Položaj: Lociran je na severu arapskog poluostrva, u oblasti Al Maareedh. Nalazi se na peščanoj, privatnoj plaži, dugoj 1,5 km, na kojoj se nalazi i 6 bazena. Od centra starog grada, šoping centara, muzeja i turističkih atrakcija udaljen je 5 minuta hoda. Od aerodroma Ras al Khaiman, udaljen je 21km (15 minuta vožnje), a od međunarodnog Dubai aerodroma 97km (1,30 h vožnje).

Hotel: Od dodatnog sadržaja hotela na raspolaganju su recepcija, bašta, terasa, 13 restorana različitih kuhinja (azijska, južnoamerička, italijanska), 3 bara, diskoteka, masaža, fitnes centar, tursko parno kupatilo, đakuzi, frizerski i kozmetički salon, teniski i golf tereni, stoni tenis, pikado, bilijar, dečije igralište, ronjenje, prodavnice u hotelu, pecanje, akvabik, aerobik, windsurfing, teren za odbojku, časovi jahanja, skijanje na vodi, usluge čuvanja dece, pranja i peglanja veša.

Sobe: 324
King soba: oko 46-50 m2, dvokrevetna, glavna zgrada, pogled na grad, radni sto, kauč, 1 bračni krevet (king size), tuš i kada, wc, ogrtač, papuče, fen za kosu, klima uređaj, minibar, sef, TV, radio , Telefon, WiFi, apparat za kafu/ čaj, balkon ili terasa
Queen Guest Room:  isto kao King room, samo je razlika u krevetu. U ovom tipu sobijate 2 queen kreveta.

Ishrana: Doručak je uključen u cenu na bazi švedskog stola.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.