Hilton Resort & Spa Ras El Kheima 5*

Lociran je na severu arapskog poluostrva, u oblasti Al Maareedh. Nalazi se na peščanoj, privatnoj plaži, dugoj 1,5 km, na kojoj se nalazi i 6 bazena. Od centra starog grada, šoping centara, muzeja i turističkih atrakcija udaljen je 5 minuta hoda. Od aerodroma Ras al Khaiman, udaljen je 21km (15 minuta vožnje), a od međunarodnog Dubai aerodroma 97km (1,30 h vožnje ).

Hotel ima 324 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, internet konekciju, mini bar, LCD TV sa kablovskim i SAT programima, luksuzne krevete, prozore od poda do plafona, elektronski sef, peglu i dasku za peglanje, a u kupatilima se nalaze i tuš kabina i kada, fen za kosu.

Od dodatnog sadržaja hotela na raspolaganju su recepcija, bašta, terasa, 13 restorana različitih kuhinja (azijska, južnoamerička, italijanska), 3 bara, diskoteka, masaža, fitnes centar, tursko parno kupatilo, đakuzi, frizerski i kozmetički salon, teniski i golf tereni, stoni tenis, pikado, bilijar, dečije igralište, ronjenje, prodavnice u hotelu, pecanje, akvabik, aerobik, windsurfing, teren za odbojku, časovi jahanja, skijanje na vodi, usluge čuvanja dece, pranja i peglanja veša.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.