Hyatt Regency Dubai 5*

Položaj: kod Deira Corniche, u blizini Zlatnog suka. Aerodrom Dubai je na oko 12 km. Dnevno hotelski autobus prevozi do javne plaže „Al Mamzar Park“ (ulazak oko 5 AED po osobi).

Hotel: moderan, kompletno renoviran luksuzni hotel sa 5 restorana. Od toga jedini restoran u Dubajiu koji se okreće, „Al Dawaar Revolving Restoran“ na 25. spratu hotela, sa prelepim pogledom na grad. U „Focaccia“ serviraju se italijanski specijaliteti i šef kuhinje priprema jelo individualno po ukusu gosta. U snack baru na bazenu služe se hladna osveženja i snekovi tokom dana. U ostale sadražaje hotela spadaju i bar, diskoteka i mali pasaž sa radnjama. Pored toga hotel nudi 3 teniska i 2 skvoš terena, fitness centar, teren za golf sa 9 rupa i spa centar (uz doplatu) sa saunom, parnim kupatilom i djakuzijem.

Sobe: 414
Sea View soba: oko 35 m², komforno i lepo uredjene, imaju kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, TV, telefon, priključak za internet, klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj i pogled na Persijski zaliv.
Regency Club: oko 35 m², kao Sea View soba, na višim spratovima, sa korišćenjem Club Loungea: Check-in od 9h i Check-out do 16h, doručak (6:30-11h), preko dana osveženje, uveče odabrani kokteli i kanapei (18-20 h), WLAN internet, transfer od/do Dubai aerodroma.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.