Jumeirah Creekside Hotel 5*

Položaj: u srcu gradske četvrti Deira, graniči se direktno sa terenom za golf „Dubai Creek Golf & Jachtclub-a“. U neposrednoj blizini se nalaze: šoping centar „Deira City Center“, poznati i popularni „Cultural Village“ kao i „Irsh Village“ sa mnogobrojnim restoranima. Aerodrom Dubai je na oko 5 km. Svakodnevno hotelski autobusi voze do raznih šoping centara.

Hotel: ekskluzivan gradski hotel sa elegantnim dizajnom i prelepim pogledom na Dubai Creek i impresivni Skyline Dubaija. Hotel okružuje lep vrt sa malim jezerom, koji pravi suprotnost u odnosu na grad koji nikada ne miruje. Uživajte u velikom izboru odabranih kulinarskih specijaliteta u glavnom restoranu, koji takođe raspolaže i sa bistro delom i jednim vinskim barom. U gril restoranu imate veliki izbor morskih plodova, dok se u baru u oba hotelska lounge-a možete opustiti uz koktel. Za opuštanje Vam na raspolaganju stoje 2 bazena i 1 pool bar. U „Akuraspa“ se možete opustiti u jednoj od 14 prostorija za tretmane ili sauni i whirpool-u. Kozmetički salon, 2 teniska terena i teren za skvoš zaokružuju ponudu hotela.

Sobe: 292
Deluxe: oko 41-45 m2, dvokrevetni, pogled na grad, tuš, kada, toalet, ogrtač, papuče, fen za kosu, klima uređaj, sef, daska za peglanje, TV, DVD, priključna stanica za iPod, telefon, WiFi, aparat za espresso, kafa / Čaj, mini bar (uz doplatu)

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.