Jumeirah Creekside Hotel 5*

Položaj: u srcu gradske četvrti Deira, graniči se direktno sa terenom za golf „Dubai Creek Golf & Jachtclub-a“. U neposrednoj blizine se nalaze: šoping centar „Deira City Center“, poznati i popularni „Cultural Village“ kao i „Irsh Village“ sa mnogobrojnim restoranima. Aerodrom Dubai je na oko 5 km.Svakodnevno hoteliki autobusi voze do raznih šoping centara.
 

Hotel: ekskluzivan gradski hotel sa elegantnim dizajnom i prelepim pogledom na Dubai Creek i impresivni Skyline Dubaija. Hotel okružije lep vrt sa malim jezerom, koji pravi suprotnost u odnosu na grad koji nikada ne miruje. Uživajte u velikom izboru odabranih kulinarskih specijaliteta u glavnom restoranu, koji takođe raspolaže i sa bistro delom i jednim vinskim barom. U gril restoranu imate veliki izbor morskih plodova, dok se u baru u oba hotelika lounge-a možete opustiti uz koktel. Za opuštanje Vam na raspolaganju stoje 2 bazena i 1 pool bar. U „Akuraspa“ se možete opustiti u jednoj od 14 prostorija za tretmane ili sauni i whirpool-u. Kozmetički salon, 2 teniska terena i teren za skvoš zaokružuju ponudu hotela.

Sobe: 292
Superior: oko 42m² moderno i sa pravim linijama uređeno, dekorisano u jakim bojama, imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV LCD, telefon, aparat za kafu/čaj, mini bar, sef i WLAN internet pristup. Deluxe: oko 50m², kao Superior, dekorisano živim crveni i žutim detaljima, sa kupatilom koje je delom integrisano sa sobom, sa kadom, odvojenim tušom i WC-om.

More inclusive
• Wild Wadi-Special: Transfer i beslpatan ulaz u Wild Wadi vodeni park
• Korišćenje plaže Medimat Jumeirah Resorts (transfer uključen)
• Svakodnevno mineralna voda u sobi

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.