Jumeirah Emirates Towers Hotel - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Jumeirah Emirates Towers Hotel 5*

Položaj: lociran u centru Dubajia, direktno na poznatom Sheikh Zayed Road-u. Aerodrom: Dubai, oko 12 km. Svakodnevno hoteliki autobus do tržnog centra “Dubai Mall”.
 

Hotel: ekskluzivan hotel prve klase, koji je zbog svoje neobične arhitekture postao jedan od prepoznatljivih obeležja ovog grada. Hotel ima preko 15 Restorana, barove i lounge koji nude bogat izbor i neostavljaju nijednu kulinarsku želju neostvarenom. Bazen sa barom, fitness-centar, sauna i parno kupatilo su tu da se pobrinu za potpuno opuštanje. Hotel ima „Talise Spa“, klub za decu (2-12 god, deca ispod 4 god samo u pratnji roditelja), kao i „Big Apple Fitness Club“ sa najmodernijom opremom i aerobic studio. U susednom tržnom pasažu postoji oko 50 ekskluzivnih prodavnica pogodnih za šoping.

Sobe: 400
Deluxe: oko. 44 m², na 10.-35. spratu, komforno uredjene sa kupatilom/WC, odvojenim tušem, fenom, TV-om, telefonom, hifi muzičkim uredjajem , WLAN internetom, klimom, mini barom, sefom i panoramskim prozorom sa pogledom na grad. Club Premier: oko 63 m², kao deluxe, na 42.- 48. spratu, sa odvojenom dnevno/spavaćim delom i mašinom za espresso. Club Premier u Club Lounge: Check-in i Check-out, doručak, podnevnu i večernju užinu, bezalkoholna osvežavajuća pića, čaj i kafu tokom dana, alkoholna pića od 12-3 h, pred večeru odabrane koktele i kanapee, kao i odabrana pića iz mini bara.

More inclusive
• Wild Wadi-specijal: transfer i besplatan ulaz
u Wild Wadi vodeni park.
• korišćenje plaže Madinat Jumeirah Resorta
(sa uključenim transferom).

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti