Jumeirah Emirates Towers Hotel 6*

Položaj: lociran u centru Dubajia, direktno na poznatom Sheikh Zayed Road-u. Aerodrom: Dubai, oko 12 km. Svakodnevno hotelski autobus prevozi do tržnog centra “Dubai Mall”.

Hotel: ekskluzivan hotel prve klase, koji je zbog svoje neobične arhitekture postao jedan od prepoznatljivih obeležja ovog grada. Hotel ima preko 15 Restorana, barove i lounge koji nude bogat izbor i neostavljaju nijednu kulinarsku želju neostvarenom. Bazen sa barom, fitness-centar, sauna i parno kupatilo su tu da se pobrinu za potpuno opuštanje. Hotel ima „Talise Spa“, klub za decu (2-12 god, deca ispod 4 god samo u pratnji roditelja), kao i „Big Apple Fitness Club“ sa najmodernijom opremom i aerobic studio. U susednom tržnom pasažu postoji oko 50 ekskluzivnih prodavnica pogodnih za šoping.

Sobe: 400
Deluxe: oko. 44 m², na 10.-35. spratu, komforno uredjene sa kupatilom/WC, odvojenim tušem, fenom, TV-om, telefonom, hifi muzičkim uredjajem , WLAN internetom, klimom, mini barom, sefom i panoramskim prozorom sa pogledom na grad.
Club Premier: oko 63 m², kao deluxe, na 42.- 48. spratu, sa odvojenom dnevno/spavaćim delom i mašinom za espresso. Club Premier u Club Lounge: Check-in i Check-out, doručak, podnevnu i večernju užinu, bezalkoholna osvežavajuća pića, čaj i kafu tokom dana, alkoholna pića od 12-3 h, pred večeru odabrane koktele i kanapee, kao i odabrana pića iz mini bara.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.