Kempinski Hotel Mall of the Emirates 5*

Položaj: centralno lociran, na Sheik Zayed Road-u sa direktnim prilazom metrou. Aerodrom: Dubai, na oko 25 km. Limuzina do javne plaže „Jumeirah Beach Park“ sa uključenom ulaznicom.

Hotel: luksuzni hotel, elegantno uređen direktno u poznatim tržnim centrom „Mall of the Emirates“, sa trećom najvećom ski halom na svetu. Hotel ima veliki izbor restorana i barova, kao i „Sezzam“ sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta i pogledom na ski halu, restoran „K Grill“ sa internacionalnom kuhinjom sa mediteranskim uticajem, „Mosaic“ bar, kafić „Aspen“ i stilski „1897 Bar“. Nakon skijanja ili kupovine možete se opustiti na bazenu sa terasom za sunčanje. U ostale sadržaje hotela spadaju fitness centar, „K Spa“, frizer, teniski teren, sauna i parno kupatilo. Više golf terena se nalazi u blizini.
Sobe: 393
Superior: oko 35 m², ekskluzivno uredjene i sa stilom, u toplim tonovima, imaju kupatilo/ WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuče, TV LCD, DVD plejer, radio, telefon, priključak za internet (uz doplatu), klimu, mini bar, aparat za kafu/čaj, i sef. Deluxe: oko 45 m², kao Superior. Grand Deluxe: oko 65 m², veliki suite sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom. Uredjena kao superior.

More inclusive
Svakodnevno flaša mineralne vode u sobi.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.