Roda Al Murooj Downtown Dubai (ex Al Murooj Rotana Dubai) 5*

Položaj: Hotel sa 5 zvezdica Roda Al Murooj nalazi se preko puta tržnog centra Dubai Mall i čuvenog oblakodera Burdž Kalifa. Hotel poseduje bujni vrt sa velikim bazenom i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. Svetski trgovinski centar u Dubaiju udaljen je 10 minuta vožnje. Do tržnog centra Dubai Mall, zabavnog parka Kidzania, Akvarijuma i podvodnog zoo vrta Dubai pešice se stiže za 10 minuta. Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je 20 minuta vožnje automobilom.

Hotel: Moderan gradski hotel impozantne arhitekture. Nudi izbor od 5 različitih restorana sa internacionalnim kuhinjama. U okviru hotela nalazi se nagrađivani restoran Double Decker Pub, kao i restoran Pergolas, gde se tokom celog dana služi internacionalna hrana, a na raspolaganju su i kafei Circle i City smešteni u foajeu hotela. Posluga u sobi je dostupna non-stop.

Sobe: 247
Classic: oko 42 m², sve smeštajne jedinice su luksuzno uređene i pružaju pogled na bujne vrtove u dvorištu. Svaka jedinica poseduje flat-screen TV, prostor za sedenje, radni sto, mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Sopstvena kupatila opremljena su fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.