Shangri-La Dubai - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U NOVEMBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Shangri-La Dubai 5*

Položaj: centralan na Sheikh Zayed Road-u, u neposrednoj blizini centra Dubaija sa Dubai Moll-om i najvišim oblakoderom na svetu – Burj Khalifa. Aerodrom Dubai udaljen je oko 12 km.

Hotel: luksuzni gradski hotel, sa mešavinom tradicionalnog i modernog stila, nudi odličan servis u prijatnoj atmosferi. 8 restorana i barova ugodiće Vam sa velikim izborom različitih jela i odabranih koktela. U restoranu „Amwaj“ očekuju Vas izvrsni riblji i morski specijaliteti, kineski restoran „Shang Palace“ nudi daleko-istočne poslastice, restoran „Marrakesch“ servira tipičnu marokansku kuhnju a vijetnamsko-francuski restoran „Hoi An“, u kolnijalnom stilu, će Vas odvesti u neko drugo vreme. Hotel raspolaže sa Cigarett Loungeom „Balcony bar“. Spa centar sa parnim kupatilom, saunom i whipool-om Vas poziva na opuštanje. Na krovnoj terasi na 4. spratu nalazi se, između ostalog i bazen sa dečijim delom, jednim šankom u bazenu i whirpool-om. U ponudi su još i frizerski salon i fitnes centar. Teniski teren i teren za skvoš zaokružuju hoteliku ponudu.

Sobe: 302
Deluxe: oko 45m², od 20. do 40. sprata, moderno uređene sa svetlim drvetom i tamnim detaljima. Opremljene su sa kupatilom/WCom, odvojenim tušem, fenom, bade mantilom, papučama, klimom, TV LCD-om, internet priključkom, telefonom, aparatom za kafu/čaj, mini barom i sefom. Horizon Deluxe: oko 45m², kao Deluxe, na 41. i 42. spratu. Uključene klub usluge: odvojeni check-in i check-out, u Club Lounge-u preko dana odabrana alkoholna pića, sveže voće i korišćenje „Horizon Club-a“, na 42. spratu sa bazenom, whirpool-om, malom krovnom terasom i fitnes prostorijom.

More inclusive
Svakodnevno mineralna voda u sobi.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti