Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*

Položaj: Hotel se nalazi na promenadi The Walk sa mnogobrojnim radnjama, café-ima, restoranima, kao i novim tržnim centrom. Samo jednom malom ulicom je odvojen od poznate plaže Jumeirah Beach. Oko 25 km od centra grada, aerodrom Dubai na oko 35 km.

Hotel: Elegantan, first-class hotel, sa 32 sprata, odlikuje se francuskim šarmom i autentičnim dizajnom. 2 restorana i 2 bara nude najrazličitija jela i pića. ,,A.O.C All-Day Dinning’’, sa terasom, nudi francuska jela i posluženje sa sveže pečenim hlebom, dok se u ,,Plantation Restaurant & Terrace’’ serviraju ukusna francuska jela. Ponudu hotela dopunjuju bazen na terasi na 3. spratu hotela, sa ležaljkama i suncobranima. Osim toga odavde imate pristup plaži. Za posetu plaži prilagođen je plažni set, koji čine prostirka, peškir za plažu i mineralna voda. Ostale sadržaje hotela čine bar na bazenu, Wi-Fi u celom hotelu, mali wellness centar sa ponudom masaža za dame (uz doplatu), sauna, parno kupatilo, salom lepote za dame, kao i suvenirnica i juvelir.

Sobe: 438
Superior: oko 35 m², elegantna i luksuzna, kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade-mantil, sobne papuče, Sofitel “My Bed”, TV, radio, DVD-player, telefon, Wi-Fi, klima, mini-bar, aparat za kafu/čaj, balkon sa bočnim pogledom na more.
Luxury: oko 36 m², kao Superior Room, sa king-size krevetom i direktnim pogledom na more.
Junior Suite Palm View: oko 50 m², kao Superior Room, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, jednim king-size krevetom, 2 balkona, 2 TV-a, iPod® stanica, Nespresso® kafe aparat, usluge batlera. Uračunate usluge Cluba: check-in i check-out u Club Lounge-u, doručak u Club Lounge-u (6-10.30h) ili u restoranu, tokom dana u Club Lounge-u na 31. spratu (6-24h) čaj, kafa i bezalkoholna pića, podnevna užina (12-14.30h), popodnevni čaj (15.30-17h), happy-hour sa odabranim alkoholnim pićima i kanapeima (17.30- 19.30h), ponoćna užina (20-24h), bezalkoholna pića iz mini-bara i kasni check-out do 16h prema raspoloživosti.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona plus, ručak ili večera u formi švedskog stola ili sa menija u restoranu ,,A.O.C All-Day Dining’’, uključeno 1 alkoholno ili 2 bezalkoholna pića. Kod rezervisanog punog pansiona plus, ručak i večera u formi švedskog stola ili sa menija u restoranu ,,A.O.C All-Day Dining’’, uključeno 1 alkoholno ili 2 bezalkoholna pića po obroku. Obavezna doplata za svečanu večeru na dan 24.12. i 31.12.

Sport: Uračunato: fitness centar.

More Inclusive:
• Piće dobrodošlice na dolasku
• Svakodnevno mineralna voda u sobi

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.