Hoteli u Keniji

The Maji Beach Boutique Hotel 5+*

Impresivan i ekskluzivan hotel, otvoren 2013.godine, nalazi se na Diani plaži na rivijeri Mombase. Od centra grada je udaljen 27 km, a od aerodroma oko 75 minuta vožnje. Ima veliki bazen koji okružuje hotel, đakuzi iz koga se pruža pogled na okean, fitnes centar sa pogledom na more, butik, spa centar, DVD klub. Gosti mogu da uživaju u vrhunskoj modernoj ishrani koja predstavlja kombinaciju indijske, svahili i mediteranske kuhinje.

Više informacija

Serena Beach Resort & Spa 5*

Serena Beach Hotel & Spa nalazi se na peščanoj plaži Shanzu, oko 30 kilometara udaljenoj od Mombase. Ovaj hotel je dobro očuvan i prostran kompleks. Napravljen je od starih svahili kuća, a uređen je u mešavini arapskog i afričkog stila ogledala sa ornamentima i prostrana kupatila su samo dodatak tom ambijentu. Hotel ima tri restorana, tri bara, piceriju, frizerski salon i suvenirnicu. Bazen se nalazi u tropskoj bašti, a u ponudi su i tri teniska terena, teretana, teren za odbojku, jedrenje na katamaranom, jedrenje na dasci itd.

Više informacija

Sarova Whitesands Beach Resort & Spa 4+*

Nalazi se na Bamburi plaži, udaljen 23 km od centra Mombase. Hotel je orijentisan na porodice i okružen je tropskim vrtom, ima 5 bazena gde su gostima na raspolaganju ležaljke, suncobrani i peškiri. Dekorisan je u Lamu stilu. Ima glavni restoran, gril baziran na ribi i specijalitetima od plodova mora i bistro; ima 4 bara od kojih jedan služi zdravu hranu i ceđene sokove.

Više informacija

Leopard Beach Resort & Spa 3+*

Hotel se nalazi na peščanoj Diani plaži između slikovitih koralnih grebena, od Mombase je udaljen oko 45 km, a na pešačkoj udaljenosti od golf terena sa 18 rupa. Izgrađen u Svahili stilu u bujnom tropskom vrtu. Ima 5 restorana, bistro, 4 bara, veliki bazen i bazen za decu. WiFi u Kalani kafeu. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži.

Više informacija

Leisure Lodge Resort 3+*

Komforan hotel u afričkom stilu, u tropskom vrtu, okružen kokosovim palmama, ima dugu tradiciju i verne goste. Ima glavni restoran, 2 a la carte restorana i snek bar na plaži, 6 kafea. Dva velika bazena sa ležaljkama i suncobranima i peškirima su na raspolaganju gostima hotela. Do plaže se silazi stepenicama, a sama plaža je podeljena manjim koralnim formacijama u nekoliko preščanih uvala.

Više informacija

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.