Leopard Beach Resort & Spa 3+*

Lokacija: Hotel se nalazi na peščanoj Diani plaži između slikovitih koralnih grebena, od Mombase je udaljen oko 45 km, a na pešačkoj udaljenosti od golf terena sa 18 rupa.

Hotel: Izgrađen u Svahili stilu u bujnom tropskom vrtu. Ima 5 restorana, bistro, 4 bara, veliki bazen i bazen za decu. WiFi u Kalani kafeu. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži.

Ishrana: polupansiona – doručak švedski sto i večera meni.

Sobe: hotel ima 158 soba. Standard Garden: oko 24 metara kvadratnih, tuš, wc, bide, fen za kosu, LCD TV, telefon, WiFi, klima uređaj, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, balkon sa pogledom na vrt. Superior Seaside: 28 metara kvadratnih, opremljene kao standard sa dodatkom prostora za sedenje i sa bočnim pogledom na more. Chui Class Brvnara: 30 metara kvadratnih, kao superior, ali sa king-size krevetom i dva tuša, i DVD, nalaze se u bungalowima sa dve smeštajne jedinice, imaju privatni vrt iili terase sa pogledom na more. Forest Villa: otvorene 2014.godine, ukupno 28 vila ušuškane u rastinju i pružaju potpunu privatnost. Imaju sopstveni restoran i koktel bar. Veličine 190 metara kvadratnih, dve spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija, dva kupatila. Svaka vila ima svoj bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Zabava: večernje zabave uz muziku i animaciju, fitnes centar, joga, spa centar, sportovi na vodi (uz doplatu).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.