The Maji Beach Boutique Hotel 5+*

Hotel: Impresivan i ekskluzivan hotel, otvoren 2013.godine, nalazi se na Diani plaži na rivijeri Mombase. Od centra grada je udaljen 27 km, a od aerodroma oko 75 minuta vožnje. Ima veliki bazen koji okružuje hotel, đakuzi iz koga se pruža pogled na okean, fitnes centar sa pogledom na more, butik, spa centar, DVD klub.

Sobe: hotel ima 15 soba sa posebnim enterijerom, sve sobe imaju king-size krevet, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, satelitsku TV, DVD, telefon, bežični internet, sef, minibar, aparat za čaj i kafu, klima uređaj i ventilator na plafonu, balkon ili terasu sa pogledom na more. Deluxe sobe: oko 30 metara kvadratnih sa odvbojenim delom za odmor. Jacuzzi Suite: oko 40 metara kvadratnih, spavaća soba i dnevni boravak i đakuzi na terasi. Ocean Suite: oko 60 metara kvadratnih, moderan, komforan, luksuzan sa velikom terasom.

Ishrana: gosti mogu da uživaju u vrhunskoj modernoj ishrani koja predstavlja kombinaciju indijske, svahili i mediteranske kuhinje. Akcenat je na morskim plodovima i ishrana je a la carte. Hotel ima i tri tematska bara.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.