Serena Beach Resort & Spa 5*

Lokacija: Serena Beach Hotel & Spa nalazi se na peščanoj plaži Shanzu, oko 30 kilometara udaljenoj od Mombase.

Hotel: Ovaj hotel je dobro očuvan i prostran kompleks. Napravljen je od starih svahili kuća, a uređen je u mešavini arapskog i afričkog stila ogledala sa ornamentima i prostrana kupatila su samo dodatak tom ambijentu. Hotel ima tri restorana, tri bara, piceriju, frizerski salon i suvenirnicu. Bazen se nalazi u tropskoj bašti, a u ponudi su i tri teniska terena, teretana, teren za odbojku, jedrenje na katamaranom, jedrenje na dasci itd. Gosti mogu da koriste besplatan internet, a jednom nedeljno se organizuje žurka i folklor.

Ishrana: Polupansion – doručak i večera. Uglavnom tematski švedski sto ili meni. Kafai  čaj se služe u Makuti baru. Opciona je doplata za pun pansion.

Sobe: hotel ima 164 soba. Village: oko 22 metara kvadratnih, dekorisane Lamu stilom, kupatilo sa tuš kabinom, wc, fen za kosu, bademantil, telefon, satelitska Tv, klima uređaj, minibar, sef, balkon ili terasa. Village Seaview: isto kao Village sa pogledom na more. Garden: oko 30 metara kvadratnih, u mirnom krilu hotela, opremljene kao Village sa većim kupatilom, imaju prelep pogled na vrt i more.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.