VARADERO Breezes Varadero 4*

Položaj: Nalazi se direktno na širokoj peščanoj plaži Varadera. Aerodrom Varadero udaljen je oko 30 km.

Opremljenost: Popularni kompleks hotelskog lanca SuperClubs nudi komfor sa širokom All Inclusive ponudom. 270 soba raspoređeno je u trospratne hotelske objekte i 11 vila, koji su okruženi sa tropskim vrtom. Centar vrta čini veliki bazen sa đakuzijem i pool barom (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži uključeni). Kulinarski apetito zadovoljiće glavni restoran sa uslugom i u formi švedskog stola, 2 a-la-carte restorana sa italijanskom i kubanskom kuhinjom, kao i beach gril. Na ukupno 7 barova serviraju se egzotični kokteli. Hotel se ističe svojim raznovrsnim animacijskim programom. Pored toga na raspolaganju su vam i diskoteka (ulaz i piće uključeno) i igraonica. Nekoliko radnji, medicinska služba i internet servis (uz doplatu) zaokružuju ponudu.

Sobe: Udobni Junior svitovi Gardenblick raspolažu sa kadom/tušem, WC-om, fenom, klimom, sat. TV-om, telefonom, sefom, DVD uređajem, kuvalom za kafu, peglom i daskom za peglanje i balkonom/terasom. Super Select sobe su kao Junior svitovi Garten blick sa istom opremljenošću ali ograničenom raspoloživošću. Svitovi su prostraniji i uz to nude odvojenu dnevnu sobu. Junior svitovi Meerseite nalaze se uz more (pogled na more je delom kroz bujnu vegetaciju ograničen).

Ishrana: All Inclusive

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar, aerobik, pikado, bilijar, odbojka u bazenu, vaterpolo, košarka, tenis, Scuba Diving u bazenu, snorkling, Hobbie Cats, kajak, windsurfing.

Uz doplatu: Golf, ronjenje, skijanje na vodi, banana čamac, masaže.

Napomena: Rezervacije moguće samo za starije od 14 godina. Raspoložive Hooneymoon ponude.

EXTRA 55plus: Gosti od 55 god. dobijaju popust EUR 5 po noći na hotelsku cenu (važi za KAMI).

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.